Zdeněk Mahdal se v casinu pochlubil novou přítelkyní

Jan Čížek

Zdeněk Mahdal | Foto: se souhlasem Česká televize
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Casinu, které oslavilo 5. narozeniny, přišli popřát podnikatelé, ale také některé známé osobnosti. Slavnostním večerem provedl už po několikáté moderátor Petr Rychlý.

Zdeněk Mahdal s přítelkyní | Foto: Jiří Gabriel

Po dlouhé pauze způsobené nepříznivou situací uspořádali majitelé casina u Prahy narozeninovou oslavu, na které nemohli chybě jeho stálý návštěvníci a mnoho další gratulantů. Poprvé se na ní objevil dabér, moderátor a herec Zdeněk Mahdal v doprovodu sličné blondýnky: „Je to bývalá Miss. My se známe už léta. Pár týdnů je ale mojí bližší přítelkyní,“ prozradil pro VIPosobnosti.cz dabér, který je svojí nákloností k ženám známý.

Mezi gratulanty, kteří se vystřídali na pódiu byl i zpěvák Standa Hložek, který svými oblíbenými hity roztančil a rozezpíval všechny přítomné. Své příznivce potěšila zpěvem během večera také šedesátnice Heidy Janků. Hosté si během večera pochutnávali na delikatesách. Největší frontu stáli na ústřice a sushi.  Dámy během večera předvedly zajímavé i elegantní róby, pánové popíjeli letní drinky, jiní se věnovali se zápalem hře.

Standa Hložek | Foto: Jiří Gabriel

Večerem provedl Petr Rychlý, který se především divačkám zapsal do paměti doktor Čestmír Mázl z nekonečného českého seriálu Ordinace v růžové zahradě. Svůj hlas propůjčil také postavě Paulieho z legendární české hry Mafia. Moderátor je ale také  dlouhé roky pokerovým hráčem, a tak není divu, že se opět ujal moderacemu dobře známém prostředí. Na své si přišli také výherci tomboly, která se konala v pozdních hodinách. Odcházeli se zajímavými dary, které věnovaly renomované firmy.

0