Transfer z letiště na koni? Ani to není výjimkou, říká delegátka

Jana Černá

Večerní Oía | Foto: Alena Šulcová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Čas dovolených přináší různé příběhy. Někteří cestují rádi po vlastní ose, jiní volí cestu k moří letecky s cestovními kancelářemi, které jim zajistí od letu, přes ubytování i jídlo vše. Součástí jejich servisu je i transfer. Někdy může být velmi kuriózní.

Přeprava z letiště do dovolenkové destinace a hotelu je se zakoupeným transferem jednodušší a levnější. „Například přejezd z letiště na hotel na vlastní náklady v Istanbulu nepatří k nejlevnějším,“ říká prodejkyně Lucia z jedné našich největších cestovních kanceláří.

Promenáda v hlavním městě Santoríni | Foto: Alena Šulcová

 

Klienti mají různá přání, potřeby a reklamují například i velké vlny.  „Někteří klienti už mají předem, tedy při příletu sepsané reklamace,“ říká delegátka Veronika Leoni, která již několik let působí na Santorini. „Jeden klient si vyžádal při příletu koně s tím, že na něm dojede do svého hotelu. Převoz busem odmítl. Vysvětlila jsem mu, že tento transfer je neobvyklý a není v mé kompetenci. Nakonec si ho sehnal sám a po několika hodinách mi volali z hotelu, ve kterém se  ubytoval, že jeden z našich klientů přivázal koně venku. Co tedy mají dělat,“ vypráví jeden z mnoha příběhů delegátka ostrova, na který lidé létají především kvůli památkám i úchvatnému západu Sliunce nad městečkem Oia.

 

0