Překvapivé odhalení v Ulici. Jaká je pravda o Evženově exmanželce Haně?

Lucie Urbánková

Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Evženovi se před pár týdny vrátila do života žena, kterou už nikdy nechtěl potkat – jeho bývalá manželka Hana. Bohužel pro něj to navíc nebylo náhodou. Hana ho vyhledala záměrně. A jak se ukazuje, dokud nedosáhne svého, nemíní ho nechat na pokoji. Proč taková urputnost? Jaká je pravda o ní a její motivaci kontaktovat Evžena?

Seriál Ulice, který vysílá každý všední podvečer TV Nova, ukazuje život takový, jaký je, bez příkras, se všemi jeho paradoxy i krásnými či humornými okamžiky, jež přináší. Někdo si jím proplouvá téměř bez problémů a s lehkostí, jiný se s ním musí poprat, aby si vydobyl své místo na slunci. Mezi ty druhé patří také Evžen Šmýd (Martin Finger), jenž si prošel spoustou náročných životních zkoušek. Přestože se zdálo, že skončí jako bezdomovec a naprostá troska, s pomocí Peškových se znovu postavil na nohy. Zároveň si myslel, že za minulostí spojenou s manželstvím udělal tlustou čáru. Jenže jeho bývalá žena Hana (Adéla Gondíková) se před třemi týdny nenadále objevila v Ulici s jediným cílem – najít ho a přesvědčit, aby jí vyšel vstříc. Když ji Evžen poprvé spatřil, měl pocit, že vidí přízrak z minulosti. Žena, která mu zlomila srdce, o vše ho obrala a kvůli které skončil ze dne na den na ulici, se mu znovu vrátila do života.

Evžen se s Hanou odmítá bavit. Kvůli tomu, co mu udělala, jí nehodlá vycházet vstříc. Hana ho však potřebuje, aby mohla co nejvýhodněji prodat penzion, jenž jim kdysi patřil. Hana ale Evžena o jeho podíl šikovně připravila, když se dala dohromady s jedním právníkem. Pro Evžena to byl obrovský podraz, který Haně nikdy neodpustil. Teď ho jeho exmanželka ovšem potřebuje, protože se ukázalo, že mu stále patří zlomek nemovitosti. A bez jeho souhlasu je pro Hanu prodej dost ztrátový. S každým jejím dalším pokusem přesvědčit ho, aby jí vyšel vstříc, je Evžen ale zatvrzelejší. Má pocit, že ho Hana citově vydírá, že si dokonce vymyslela i vážnou nemoc, jen aby ho obměkčila a on jí podepsal potřebné dokumenty. Blanka (Linda Rybová), s níž Evžen nyní žije, ho najednou nepoznává. Na jednu stranu ho chápe, zároveň ho ale varuje, že jeho exmanželka zřejmě nezmizí, dokud nedosáhne svého. Hana je navíc natolik urputná či zoufalá, že opakovaně kontaktuje i Blanku, aby Evženovi domluvila.

Blanka se mezi ně nechce plést. Současně by ji ale zajímalo, kde je pravda. Skutečně Hana hraje jen jedno velké divadlo, z čehož ji Evžen podezírá? Anebo se doopravdy ocitla v úzkých kvůli nemoci, jak jim tvrdí? Odpověď na tuto otázku dostane Blanka už záhy. Události totiž naberou takový spád, že Evžen začne mít pocit, že je Hanou znovu zatlačen do kouta a že se mu vlastně vysmívá. Dostane od ní totiž návrh, jenž bude považovat za nehoráznost. A podle toho bude vypadat i jeho reakce, která se neobejde bez neblahých následků… Co se stane? A proč se do dění kolem Hany a Evžena vloží dokonce i Blančin exmanžel Luděk (Vasil Fridrich)? Jak na tom Hana opravdu je? Odpovědi na tyto otázky přinesou v nejbližších dnech premiérové díly seriálu Ulice.

TV NOVA

3