Nejen šaty dělají člověka. K obleku sportovní tašku nebo kufřík?

Alka Hájková

Model Jakub Hájek | Foto: VIPosobnosti.cz
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Staré a známé přísloví, že šaty dělají člověka je nadčasové. Na naše chování, společenské vystupování i image má vliv také další soubor, který tvoří celkovou image. Díky tomu ze sebe vyzařujeme něco, čím druhé přitahujeme nebo naopak odrazujeme.

 

 

 

Denní oblečení volíme podle nálady, pracovního zařazení, ale i toho, jaké události v nás určitý den čekají. K tomu je zapotřebí volit také doplňky, které nebudou rušit celkový dojem. U mužů se hodí například k obleku, košili, elegantním botám business tašky i malý skořepinový kufřík. Sportovní taška by celkový dojem shodila a image respektovaného obchodníka by byla pryč.

Foto: Pixbay

Důležité jsou také vhodné doplňky. Pásek, hodinky, ponožky, brýle a samozřejmě účes a upravené vousy. Velkou roli hraje vůně, která může přilákat pozornost nebo naopak úplně odpudit.

 

Abychom působili pozitivně, velmi důležité, jaké vhodné sladění barev. Ty nám dodávají energii, harmonii a již na první pohled o nás vypovídají mnohé. Nedílnou součástí je znalost společenských pravidel, milý úsměv i profesionalita, ke které image patří.

Pokud se vydáte na cestu poznání své image, společenského vystupování, je tady pro vás například Agentura VIPosobnosti.

Agentura VIPosobnosti

0