Karel Svoboda. Stalo se hitmakerovi jeho životní číslo osudem?

Stanley Bradley

Karel Svoboda | Foto | Jakub Ludvík
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Dne 28. ledna 2007 nás definitvně opustil hitmaker Karel Svoboda. Jeho skladby jsou stejně slavné a nezapomenutelné jako skladatel sám. Své nadání od boha vložil do komponování nejen pro Karla Gotta, který byl stejně jako Svoboda obdařen nesmírným talentem. Oba jej proměnili v obrovský úspěch. Oba mají stejné osudové číslo. Do jaké míry se stalo osudem pro skladatele?

Jako ve všech oblastech, obzvláště v umění platí, že je nutné do díla „dát duši“ a podle mne to výjimeční umělci svůj úspěch „mají zapsán v osudu“. Nutné schopnosti na podnikání v oblasti umění jsou: Talent, štěstí, psychická a energetická síla, vizionářské schopnosti, charisma. Čím vyšší „síla“, tím více dokáže umělec odolávat psychickému tlaku okolí, závistivců, konkurence, fanoušků.

Čtěte také: Karel Svoboda: Nikdy jsem nechtěl působit submisivně

Karel Svoboda, který se narodil 19. prosince 1938 v Praze a zemřel 28. ledna 2007 v Jevanech, byl český skladatel filmové, televizní, populární a muzikálové hudby. Od nar. 19.12.2006 do nar. 19.12.2007 =3, Životní číslo =7, Den smrti = 2 („Vševědoucí klid, v Tarotu Velekněžka), nenasvědčoval žádnému problému, ten byl už v samotném životním čísle.

Karel Svoboda, Karel Gott

Čtěte také: Včelka Mája. Kdo stojí za aranžmá tohoto hitu?

 

 

 

 

 

Číslo 7 = Karma, je podle mne zvláštní. Podle jednoho textu na internetu je „číslo sedm je karmické, není nejtěžší karmou, ale tam, kde se objeví, přináší obvykle do života lidí velké změny, zvraty a ztráty. Sedmička je atributem důležitosti pokory a učí projít životem s klidem. Veškeré změny, které způsobuje, se nakonec ukazují jako správné řešení a přináší spokojenost. Pro sedmičku platí nic nedělat nátlakem a silou. Sedmičky se nerady přizpůsobují a žijí si život podle vlastních pravidel“.

Číslo 7. Úspěch „musí být zapsán v „osudu“ – mít štěstí, podobně jako obchodníci „mají v osudu zapsánu “finanční hranici obratu“, tak umělci mají „osudově danou schopnost ovlivnit množství lidí“ (podobně jako politici).

 

Ukázka z připravované knihy BYZNYS, ÚSPĚCH A DUŠE.

6