Vracím se z nemocnice domů, do LDN nejdu, těší se Jiří Krampol

Jana Černá

Jiří Krampol | Foto: Alena Šulcová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Herec Jiří Krampol se po několika týdnech léčby v pražské nemocnici konečně vrací domů. Těší se na své blízké a dokonce už má naplánované různé pracovní aktivity. Rozhodně se do žádného zařízení s potřebnou péčí nechystá.

„Jsem rád, že už můžu chodit, koleno se uzdravuje stejně jako průdušky,“ řekl pro VIPosobnosti.cz Jiří Krampol. „Mrzí mě, že někteří čekali, že půjdu do LDN. Na to se ještě necítím. Naopak, mám plnou hlavu pracovních plánů. Doma bych se zbláznil. Jsem zvyklý celý život pracovat.“

V nemocnici v poctivě rehabilitoval i si chránil průdušky. „Spadl jsem, protože jsem šlápl neznáma. Neviděl jsem poslední schod. Rozplácl jsem se a odneslo to právě koleno,“ říká Krampol.  „Také můžu líp dýchat, což mi také dává další sílu a chuť do života.“ Jiří Krampol nejen poctivě odpočívá, ale také rehabilituje a posiluje celé tělo. Nakonec celý život se pečlivě udržuje v kondici.

Jiří Krampol | Foto: Alena Šulcová

Herec v nemocnici v posledních dnech přijímal návštěvy, četl si a přemýšlel o svých dalších plánech. „Radost mi udělala kniha mé kamarádky Alky Hájkové o Karlu Gottovi. Mám v ní také pár vzpomínek na Karla, kterého jsme si velmi vážil a měl jsem ho rád i proto, že nikdy nezkazil žádnou srandu,“ uzavírá své povídání z nemocnice už s úsměvem Jiří Krampol, který se v následujících dnech chystá domů.

0