Superúplněk i zatmění Měsíce. Zážitek spojený se silnou energií

Autor: Jana Černá

Foto: | Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Dnešní úplněk nastane ve 13 hodin a 13 minut. Právě v jeho síle se odrazí naše touhy, přání, ale i to, s čím se budeme muset navždy rozloučit. Co nám pomůže ke zklidnění a vykročení novým směrem?

Tento superúplněk bude výjimečný tím, že ho bude provázet úplné zatmění měsíce. Bohužel u nás vidět nebude. Právě proto, že jeho vzdálenost od nás je „jen“ 357 300 km a je blíže o 15%, přinese sebou velmi silnou energii. Ta se projeví v našich snech, přáních i cílech. Vzhledem k tomu, že se úplněk v tomto čase dostává do osy Střelec-Blíženec, bude mít jeho síla na straně Střelce přímý směr a na straně Blíženců bude více rozevlátý do všech různých směrů. Podle toho, který z nich si vybereme, se budou ubírat naše další kroky. Každopádně bude pro mnohé z nás těžké správně tuto rovnováhu vymanévrovat.

Samotný úplněk nám narušuje usínání i spánek. Právě nervozita i úzkost se projevují asi 3 dny před a 3 dny po úplňku. Pokud o sobě víte, že budete neklidní, uvařte si před spaním čaj z meduňky, která vás celkově zklidní. Dopřejte si také ovoce a zeleninu. Pokud můžete, vyhněte se operacím, protože rány v čase úplňku více krvácejí. Právě v tento den můžete ucítit před sebou nové životní možnosti, témata. Pokud budete svoji intuici následovat i v lásce, máte vyhráno. Tento úplněk nám umožňuje zakončit vše, co nám dosud činilo problémy a rozloučit se s lidmi, kteří nám přinesli do života trápení. Věnujte se sobě, svému tělu a nitru. V klidu si zapalte svíčku, meditujte, přemýšlejte o svých plánech i budoucnosti. Právě v tento den máte možnost složit svoji osudovou zkoušku, vykročit novým směrem, zavřít za sebou minulost a radovat se z vámi zvolené nové cesty.

0