Street food. Občerstvení, které vám ušetří čas

Autor: Alena Hájková

Foto: Restaurace Columna
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Pomalu se vracíme do společenského života, ke kterému patří nejen sport, návštěva restaurace, ale také firemní akce. Návštěva jazzového koncertu, ale i dětská párty může být nezapomenutelným zážitkem. Nám, kteří jsme ve spěchu přijde vhod kvalitní street food.

Na poslední akci si velice dobře vzpomínám. Byla to narozeninová oslava pro  osmiletou holčičku, pojatá ve stylu Frozen. Zajistili jsme kompletní výzdobu, vhodné občerstvení pro děti i dospělé včetně krásného dortu od naší cukrářky, zábavní sportovní a výtvarný program a na závěr přišel i kouzelník. J Jelikož mám vlastní děti, uvědomuji si, jak je pro rodiče takový den důležitý, proto dáváme podobným akcím maximální péči a umíme využít vlastní zkušenosti s touto věkovou skupinou.

 

 

Produkujete zde i kulturní akce. Například aukce, vašim hostem byl i zpěvák Karel Gott…

Ano, několikrát nás tady navštívil. Měli jsme tu krásné jazzové koncerty, hostem byl Laco Deczi, americký jazzový trumpetista a hudební skladatel, ale i například koncert kapely Kryštof. Věříme, že se ke kulturním akcím zase vrátíme.

Je možné i uspořádání například mezinárodní konference, myslím, pokud se techniky týká?

Ano, určitě. Máme zkušenosti s různými druhy akcí a není pro nás problém zajistit moderní techniku, včetně zajištění kompletního tlumočnického vybavení. Takže s jistotou mohu říct, že jsme po všech stránkách multifunkční a ani náročnější akce pro nás nejsou překážkou k úspěšně uspořádané akci. Je v současné době spousta firem, které chtějí své konference zajistit videokonferenční technikou, díky dlouholeté spolupráci s dodavateli těchto služeb si ale dokážeme poradit i s tímto požadavkem.

V současné době se zdražuje. Platí to i u vás, nebo se snažíte držet podobné ceny jako před covidem?

Situace se bohužel i v našem oboru výrazně změnila a vícenáklady, které jsou nedílnou součástí tvorby cen samozřejmě promlouvají i do naší cenové politiky. Snažíme se samozřejmě ceny udržet stále v rozumné hladině, každopádně ke zdražení je nutné přistoupit.

Pro ty, kteří u vás ještě nebyli a rádi by uspořádali dětskou, kulturní nebo společenskou akci.  

Klienti se s námi mohou spojit telefonicky, emailem a samozřejmě je rádi přivítáme i osobně. Každý klient je specifický, a proto se snažíme ke každé akci přistupovat individuálně. Máme k dispozici kongresovou halu (až pro 500 osob), konferenční sál (až pro 240 osob) a jednací salonky (až pro 30 osob). Parkování je pro nás samozřejmostí, naše parkoviště pojme až 200 vozů. Společenské a firemní akce umíme zařídit od A do Z, samozřejmě včetně kvalitního cateringu, od gala večeří až po nabídku třeba street foodového občerstvení.

Mají vaši klienti nějaká nadstandardní přání?

Ano, i to se občas stane a jak jsem zmiňoval již výše, jelikož jsme opravdu hodně multifunkční, umíme zařídit snad i nemožné.

 Jaké kulinářské zážitky nabízíte a pro jaké druhy akcí jsou určeny? 

Ano, máme kromě kongresových sálů i krásnou designovou restauraci Columna, o jejíž kuchyni se stará šéfkuchař Miroslav Lojda. Standardně u nás v jídelním lístku najdete pokrmy zaměřené na italskou gastronomii, ale ochutnáte u nás i kuchyni mezinárodní a samozřejmě v rámci naší nabídky myslíme i na nejmenší. Od pondělí do pátku servírujeme speciální obědovou nabídku, kde si přijdou na své milovníci českých specialit a zahraniční kuchyně, ale třeba i vegetariáni. Mimo tyto dvě nabídky máme každý měsíc speciální nabídky, které jdou ruku v ruce se sezónními surovinami a jsou tedy laděné dle období. Nyní si například pochutnáte na specialitách moře a v nadcházejících měsících chystáme třeba chřestové nebo jahodové speciality. J A ano, máme zkušenosti i s tematickou kuchyní. Naposledy jsme chystali akci laděnou třeba do japonského stylu.

Váš prostor je velmi variabilní. Součástí jsou i tenisové kurty. Nabízíte i společenské a kulturní vyžití?

Ano, máme v nabídce i tenisové kurty s krásnou wellness zónou. Tenisové kurty využíváme mimo jiné i k tenisovým turnajům, sportovním teambuildingům nebo třeba i k uspořádání koncertů, divadel a mnoho jiných událostí. Přijďte se k nám podívat. Rádi Vám naše prostory a možnosti ukážeme osobně.