Star Dance oživila čtyřnohá hvězda Marka Adamczyka

Jana Černá, Platoš Filip

Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková | Foto: se souhlasem Česká televize
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

StarDance se vrací. Po dvanácté. Na obrazovky poprvé vtančí 14. října. Na dnešní tiskové konferenci se představily nejen osobnosti, ale také čtyřnohý přítel, který patřil Adamczykům. Spontánně pobíhal po parketu i mezi stoly. „Byl velmi kamarádský, hned se přišel pozdravit a podat ruku,“ říká producentka společenské agentury Alka Hájková.

Páničky tohoto krasavce jsou Amadczykovi | Foto:  Alena Šulcová

 

 

Už za měsíc odstartuje dvanácté pokračování taneční soutěže StarDance. O titul královny a krále parketu se i tentokrát utká deset párů, které bude hodnotit tříčlenná porota a tradičně i diváci u obrazovek České televize. První přímý přenos odvysílá Jednička v sobotu 14. října, závěrečný pak o dva měsíce později 16. prosince. Součástí letošní řady bude i jubilejní stá epizoda a také charitativní díl. Slavnostními večery provede oblíbená moderátorská dvojice Tereza Kostková a Marek Eben.

Letošní hvězdy Star Dance | Foto: Alena Šulcová

„Jedna z nejočekávanějších televizních událostí roku je tady. StarDance se vrací na obrazovky České televize s novou řadou. Je to přitom už sedmnáct let, kdy jsme taneční klání našim divákům představili vůbec poprvé. StarDance ale není jen o tanci a zábavě. Je příslibem odvahy a pevné vůle, místem překonávání vlastních hranic a posledních pět ročníků i strůjcem pomoci těm, kteří ji potřebují. Během nich se podařilo pro Centrum Paraple vytančit neuvěřitelných šestasedmdesát milionů korun, které pomohly lidem s poškozením míchy v aktivním návratu do běžného života,“ říká generální ředitel České televize Petr Dvořák a doplňuje: „Výbornou zprávou je také to, že zcela určitě nepůjde o poslední řadu ve vysílání České televize – již nyní se nám totiž podařilo zajistit vysílací práva na další dvě série.“

Odstupující generální ředitel ČT | Foto: Alena Šulcová

Tanečního klání dvanácté řady se účastní páry Eva Adamczyková a Jakub Mazůch, Marek Adamczyk a Lenka Nora Návorková, Vavřinec Hradilek a Kateřina Bartuněk Hrstková, Ivana Chýlková a Jan Tománek, Richard Krajčo a Dominika Rošková, Iva Kubelková a Martin Prágr, Josef Maršálek a Adriana Mašková, Tereza Mašková a Daniel Kecskeméti, Darija Pavlovičová a Dominik Vodička, David Prachař a Zuzana Dvořáková Šťastná. Novinkou bude tříčlenná porota namísto čtyřčlenné, a to ve složení Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík.

Dvanáctým ročníkem StarDance budou, stejně jako v předchozích letech, znít rytmy českých a slovenských písní a celé řady hudebních stylů v podání MoonDance Orchestra. Výjimkou bude šestý večer, kdy páry zatančí na světově známé filmové melodie v původním znění. Jednotlivé dvojice budou soupeřit v různých předem daných stylech, ale dostanou i volnost pro vlastní nápady.

VIPosobnosti.cz , Česká televize

3