Přání Ježíškovi si vysvětlil Jiří Langmajer po svém

Autor: Jan Čížek

Přání Ježíškovi | Foto: Bioscop
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Vánoční romantická komedie Přání Ježíškovi slibuje obyčejné lidské příběhy, které známe všichni z vlastní zkušenosti. Výborné herecké obsazení, úžasná vánoční atmosféra, která je okořeněná trefnou situační komikou, zaručuje nejen kvalitu, ale také klasické Vánoce.

Hvězdnému obsazení dominují velká herecká jména včetně Jiřího Langmajera, který se v následujícím videu představuje nejen jako herec. Diváky překvapí i jako zdatný kaskadér. Scéna pádu ze střechy vznikala na střeše brněnského hotelu Continental. Dopad už byl ale točen v pražské čtvrti Bubeneč. Sám Jiří Langmajer ke svému výkonu říká: „Je to práce jako každá jiná. Ale po dlouhé době jsem zase padal do krabic a bavilo mě to. Na zádech jsem měl páteřák, takže jsem necítil vůbec nic.“

Jiří Langmajer | Foto: Bioscop

Podívejte se na video zde: https://www.youtube.com/watch?v=gbBhD6ziMes

V hlavních rolích se v Přání Ježíškovi kromě Jiřího Langmajera objeví i Richard Krajčo, Jaroslav Dušek, Eva Holubová, Veronika Khek Kubařová, Elizaveta Maximová, Anna Polívková, Hana Vagnerová, Matěj Hádek, Jiří Burian, Táňa Pauhofová nebo Michal Isteník.

Richard Krajčo | Foto: Bioscop

Vánoční romantickou atmosféru skvěle dokreslují nejen lokace, natáčelo se v Praze, Brně a Josefově Dole, ale i 50 vánočních stromků, přibližně 3500 vánočních světel a ozdob, 170 filmových kostýmů, sníh přírodní, ale i vyrobený ze 40 kg jedlé sody, 50 tun sněhu seškrabaného při údržbě zimního stadionu a 40 litrů náplně do sněhostroje. Sněhové koule se skladovaly v mrazáku a herci během natáčení štědrovečerní večeře spořádali 65 kg řízků a 5 kg bramborového salátu.

Přání Ježíškovi | Foto: Bioscop

Do kin bude pro diváky před adventem, a to 11. listopadu 2021.

0