Petr Muk. Byl jeho odchod součástí experimentů?

Jana Černá

Petr Muk | Foto: TV NOVA
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Dnes, 4. února by oslavil Petr Muk 57. narozeniny. Do dívčích srdcí se zapsal svým romantickým hlasem i písněmi se zajímavými texty. Bravurně zazpíval mnoho hitů, mezi které patří i cover verze Stín katedrál z pera KarlaSvobody. Vystupoval také v muzikálech Rusalka, Johanka z Arku a Galileo. Sváděl boj sám se sebou, který 24. května 2010 definitně prohrál. Zemřel ve svém bytě v Praze na Vinohradech.

Petr Muk (4. února 1965 Český Krumlov – 24. května 2010 Praha) byl český zpěvák a hudebník. Životní číslo 9, od nar. 4.2.2010 do nar. 4.2.2011 byl v č. 9. Den smrti 24.5.2010 bylo číslo 5 = „Dobrodružná cesta, v Tarotu – Kočár = konflikt, vnitřní nesoulad, nesnáze, útěk, přesun, změna atd.

Z jednoho vysvětlení životních čísel na internetu vyplývá, že: „Slabými stránkami nositelů životního čísla pět bývá jejich sklon k experimentování, zejména v oblasti vztahů nebo drog se jim tento sklon může nepříjemně vymknout z rukou a stát se těžko zvladatelnou závislostí“.

Asi není náhoda, že životní číslo 9 měla i Matka Tereza, John Lennon. Podle jednoho výkladu, který jsem našel na internetu: Úkolem lidí se životním číslem 9 je v životě se naučit nevydávat se příliš a najít rovnováhu mezi přijímáním a dáváním energie.

Tito lidé převyšují průměr a někdy mají tendence přepínat se, obětovat se pro druhé a příliš se vyčerpávat. Jejich obětavost může být I pro ně samotné, až destruktivní. Nejen o těchto osobnostech píše ve své připravované knize věštěc Stanley Bradley.

6