Milovaného Mázla z Ordinace Petra Rychlého odvezla záchranka přímo z jeviště

Jan Čížek

Petr Rychlý | Foto: se souhlasem Jihočeské divadlo
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Oblíbený herec Petr Rychlý se do podvědomí diváků zapsal především jako doktor Mázl ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Herec ale také účinkuje na divadelních prknech, která se mu v těchto dnech stala bohužel osudná. Během zkoušky si v Českém Krumlově přivodil vážný úraz, a to při hře Ženy Jindřicha VIII.

Během divadelní zkoušky na otáčivém jevišti v Českém Krumlově si Rychlý způsobil velké zranění. „Spadl jsem z jeviště při hře, ve které hraji dvojroli a přivodil jsem si zranění nohy,“ vysvětluje na svém facebookovém profilu herec. Mám velkou tržnou ránu, mám 15 stehů. Naštěstí noha není zlomená.

Petr Rychlý moderuje v Casino Vestec | Foto: Jaroslav Hauer

Petr Rychlý mimo jiné děkuje lékařům a záchrance z Českého Krumlova, kteří ho ihned po pádu ošetřili. „Co je ale blbý je to, že mi zranění nedovoluje dále hrát nejen na divadle,“ dodává herec. Naštěstí se podle něj podařilo najít za něj alternaci, takže divadlo bude hrát hru, ve které zraněný herec účinkoval dál.

Herec neúčinkuje jen na divadlech, ale také moderuje různé společenské akce, natáčí Rady ptáka Loskutáka a natáčí pokračování nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě. Věří, že brzy zotaví a opět se bude věnovat své profesi.

0