Seriál Eliška a Damián je podle diváků postaven na velmi vratkých základech

Jana Černá

Nový seriál | Foto: se souhlasem TV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Na zámku v pražské Troje se v srpnu konala pompézní akce na podporu nového seriálu Eliška a Damián, který se z velké části natáčel právě tady. Nyní se objevil na obrazovkách TV Prima. Bohužel diváky zklamal. Kritika míří především na Emu Smetana. Ta se bohužel neosvědčila zřejmě ani jako moderátorka.

Trojský zámek | Foto: Alena Šulcová

Naprosto kýčovité, prázdné, o ničem. Takhle hodnotí diváci první díl, který většina z nich nedokoukala do konce. „Viděla jsem to chvíli a děs, okamžitě jsem to přepla,“ píše divačka Daniela na sociálních sítích. Stejného názoru je i paní Růženka: „Větší kravinu jsem neviděla… už se dívat nebudu…“

Hlavní představitelka podle názorů diváků nemá herecký talent. Bohužel se příliš empaticky ani profesionálně neprezentovala ani jako moderátorka. V pořadu DVTV v rozhovoru s plastickým chirurgem doc. Janem Měšťákem četla neustále předem připravené otázky z papírů. Chvílemi pana doktora ani neposlouchala, což plastického chirurga rozčílilo v přímém přenosu. „Něco tak nevychovaného a neprofesionálního jsem dlouho nezažil,“ řekl pro VIPosobnosti.cz doc. Měšťák, který odcházel ze studia otrávený.

doc. Jan Měšťák | Foto: František Jirásek

Spekuluje se také o „válce“ mezi herečkami Emou Smetana a Evou Burešovou, která byla hvězdou seriálu Slunečná.  Přesto, že se hlavní představitelka seriálu Eliška a Damián brání kritice, hlavní slovo mají jako vždy nakonec diváci.

2