Méně je více. Co na sebe nikdy neprozrazujte u kartáře?

Jana Černá

Foto: Kartář Láďa
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Když si nevíme se svým životem rady, obracíme se na přátele, vyhledáváme odbornou pomoc. Oslovujeme také kartáře, od kterých očekáváme řešení i naději. Proč i tady platí, že méně je více, co bychom na sebe neměli prozrazovat, jak poznáme jeho kvality?

Kartář Láďa | Foto: Iva Malá

Při setkání s kartáři máme někdy tendenci na sebe povědět víc než je potřeba. Je to pochopytelné. Jsme toho plní, takže si neuvědomujeme, že z našich slov a gest vyčte víc než z karet. „Nikdy neříkejte rok narození,“ říká kartář Láďa pro VIPosobnosti.cz a pokračuje: „Čísla totiž za vás prozradí vše. Pokud je kartář zběhlý i v numerologii, bude mu spousta věcí jasná už předem. Dobrý kartář vám pomůže už jen při vyslovení vašeho věku a jména. Ne příjmění. V tu chvíli by se měl na vás napojit  a nacítit vaše energie.“

Pokud se chcete opravdu něco dozvědět, neprozrazujte více než je potřeba a nemluvte. Šikovný kartář vás dokáže rozpovídat jedna dvě a ani to nepostřehnete. „Kartáři často i na linkách věnují čas psychologickému rozboru, který je ale pro vás zbytečný. Pro ně jsou to peníze navíc, vaše informace jim ulehčí práci, ale klienti se v nich ztratí. Kartáři je rádi používají, protože jsou to pro ně naučené fráze, stále opakující se vzorce. Ti, co přijdou pro radu chtějí jasnou a krátkou odpověď. Proto ale také oni musí umět jasně vyslovit, formulovat otázku. Kartář má pomoc jasně a konkrétně, ne rozebírat. Lidem stačí často naznačit, postrčit je, aby našli sílu, odvahu,“ říká kartář Láďa, který se věnuje také diagnostice a svými energiemi se na vás dokáže nacítit.

Proto i tady platí, že méně je více. Čím méně toho na sebe prozradíme, tím více se můžeme dozvědět. Při návštěvě kartáře si dejte pozor, zda nemáte společné známé, kteří jim na vás prozradí i to, co sami nevíte. O to mají svoji práci jednodušší. A jak poznáte, že vám pomohl a nemýlil se? Nejen podle referencí, ale i času. S jeho odstupem teprve zjistíme, zda rady,informace, které jsme dostaly byly správné.  Vyvarujte se kartářům, kteří jsou negativní, nedokážou povzbudit a příliš mluví. Předem si zjistěte cenu. Než se začnete zpovídat ze svých trápení, intimních záležitostí, předem si pečlivě rozmyslete, komu se svěříte. Ne každý to s vámi myslí dobře.

2