Jaromír Jágr měl kolizi s tramvají

Jan Čížek

Jaromír Jágr | Foto: se souhlasem TV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Hokejová hvězda měla dnes dopoledne na mokré vozovce havárii u pražského Motola. Naštěstí se obešla bez vážných následků. Podle 158 Zone má zraněnou ruku, kterou mu záchranáři ošetřují v sanitce. Se svým elektromobilem se na Plzeňské ulici srazil s tramvají.

Elektromobil Jaromíra Jágra | Foto: aktu.cz

Jaromír Jágr byl na začátku května jednou z osobností, která přišla do pražského hotelu popřát k osmdesátým narozeninám rockerovi Petru Jandovi. Dorazil s přítelkyní a během chvíle stal hlavní hvězdou večera. Vyprávěl různé příběhy a svojí optimistickou povahou tak přispěl k velmi vydařenému večeru na počest frontmena kapely Olympic.

Se svým elektromobilem se hokejista na Plzeňské ulici  střetl s tramvají, naštěstí bez vážného úrazu. Podle našich informací Jágr velmi pečlivě sleduje současné Mistrovství světa v hokeji a věří v náš další postup. Tak držme palce jak hokejistům, tak Jaromírovi Jágrovi. Na svých sociálních sítích posal okamžiky hrůzy takto: „Milí fanoušci, ale i všichni ostatní. Chtěl bych vám jen krátce sdělit, co se dnes stalo, kdy jsem byl součástí dopravní nehody. Byla to moje chyba. Na Plzeňské jsem se snažil přejet z jednoho směru do druhého. Kontroloval jsem si tu druhou stranu a ve vhodnou chvíli jsem do ní najel. Byl ale velký provoz a v tom jsem nestihl zareagovat na tramvaj, která jela velkou rychlostí ve stejném směru jako já. Všiml jsem si ji půl metru přede mnou, na poslední chvíli. Myslel jsem si, že je to můj konec.“ Velmi emotivní a nebezpečnou situaci dále popisuje takto: „Vždy jsem věřil, že vyšší moc má nade mnou ochranou ruku a dnes jsem se o tom znovu přesvědčil. Díky Bohu! A také mě překvapila a vlastně i zachránila moje KIA, ze které jsem i přes to, jak to hrozivě vypadalo, vylezl bez zranění. Co je ale nejdůležitější, že se cestujícím v tramvaji nic nestalo. Tímto bych tuto smutnou událost zakončil. A děkuji všem za pochopení a také za pomoc těm, kteří na místě zasahovali,“ dodává s díky Jágr.

0