Kdy uvidíme světýlko, na které čekáme, prozradil známý věštec

Kartář Láďa exkluzivně pro VIPosobnosti.cz

Kartář Láďa | Foto: Iva Malá
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Jsme tu proto, abychom si navzájem dělali radost, respektovali se, chovali se k sobě hezky i třeba dávali a přijímali lásku. A to i v těchto nelehkých chvílích. Jak to vše zvládnout, nechybovat nejen ve vztazích vysvětlil exkluzivně pro VIPosobnosti.cz známý věštec.

Co by, podle vás mělo předcházet dlouhodobému a pevnému vztahu?

Nejen z vlastní zkušenosti vím, že vztahy se budují léta. A to proto, že se lidi musí nejprve poznat. Nejen, jestli mají společnou chemii, ale taká názory, je potřeba vědět, jak kdo reaguje na určité situace, které každodenní život přináší. Podle mého rozhodně první dny chození, zamilovanosti ještě není vztah. Seznámit se není problém, ale udržet si partnera už je složitější. Vztahy blokuje také strach. Díky obavám si lidi sami přivolají nepříjemné pocity, domněnky, které pak ventilují ven. Chovají se podle toho, co jim říká strach a protějšky pak od nich utíkají. Prostě přitahujeme to, co sami vyzařujeme.

V čem děláme největší chyby a čeho je potřeba se vyvarovat?

Ženy přebírají mužskou roli. Nechtějí naslouchat, vnímat energii muže. Zkrátka si jedou pořád to svoje a neberou ohled na přítelovy pocity. Pokud žena vyzařuje nepříjemnou energii, tváří se zamračeně, není pro chlapa atraktivní. A naopak, ta, která je milá, usměvavá, neobtěžuje a jak se říká netlačí na pilu má větší šanci na úspěch. Vždycky radím, aby lidé více používali intuici, než rozum. Kdo umí vycítit, co si druhý přeje nebo naopak, ten má vyhráno. Když se s vámi někdo bude chtít setkat, udělá to i bez přehnané iniciativy a nátlaku.

Tato doba není lehká pro nikoho. Je právě také určitou zkouškou vztahů. Jak právě teď je navazovat?

I v této době můžeme začínat s novými vztahy a udržovat ty stávající. Možná právě teď je vhodný čas se zamyslet, věnovat se partnerovi, dětem, rodině, tedy upevňovat vztahy. Určitě i tahle doba nám má co dát. Jen pořád vidím, že jsou lidi neukáznění. Dělají pořád stejné chyby, nedodržují pravidla a pak za to pykáme všichni. Ani politici nejdou příkladem, a tak vzniká ve společnosti napětí a místo, abychom se věnovali příjemnějším věcem, rozčilujeme se a zbytečně si škodíme. Já radím nečíst, neposlouchat média, věnovat se sobě, nejbližším a potřebným. Světýlko vidím tak ke konci listopadu.

0