Adventní čas nabízí koncerty i módní přehlídky nejen v Praze

Jan Černá

Andrea Verešová s dcerou | Foto: Jaroslav Haurer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Předvánoční čas vybízí k návštěvám koncertů, divadel, ale i například výletu na hory, kde si kromě procházek, sportování můžete užít příjemně strávený čas s Andreou Verešovou.

Ve středu 7. prosince od šesti hodin, se odehraje v Modřanském Biografu autorský koncert muzikálového zpěváka Radima Flendera. Tento obr mezi zpěváky (měří 194cm) právě dokončuje své druhé album. Písně z něj nicméně můžete znát již z rádií, kde vyšly coby singly.Zazní i píseň Stanice Svět, která vyšla na jeho prvním, stejnojmenném albu. Na koncertě vystoupí i jeho muzikálové kolegyně Elis Ochmanová a Genny Ciatti, které krom Flendrových písní, zazpívají i známe koledy. Přijďte se zaposlouchat do milých písní a nasáknout vánoční klid.

Radim Flender | Foto: Jaroslav Haurer

Od 9. prosince si můžete ve Špindlu užít dva příjemné dny plné zábavy. V pátek to bude přehlídka Nely slovákové, vystoupí Michaela Nosková, v sobotu na hosty čeká přehlídka Debbie Brown, své noviky tady představí modelka Andrea Verešová s dcerou. Pro zábavu vystoupí například Radim Flendr nebo Děti ráje a mnoho dalších. Akce moderují Kateřina Bláha a Dominika Myslivcová. Po skončení produkce jste zvání na after párty s DJ Holiňem. Vstupné je 250,- a 500,- Kč.

A jaké je tajemství krásy Andrey Verešové a její dcery? Je čím dál půvabnější a dcera, jakoby jí z oka vypadla! Modelka Andrea Verešová si z věku těžkou hlavu dělat nemusí. O pleť se stará a díky kolagenu, na který nedá dopustit, vypadá perfektně! Na představení nového, prémiového, produktu své kosmetické řady v pražském hotelu Don Giovanni přivedla modelka i svou patnáctiletou dceru Vanessu Volopichovou, která je stejně krásná jako ona sama. „O pleť se už teď pečlivě starám, když potřebuji radu, zeptám se mámy. A samozřejmě pravidelně užívám kolagen, ten se mi hodí i při sportu, je dobrý i na kosti či kolena,” prozradila Vanessa, která se v příštím školním roce chystá na střední školu a už teď slaví mimořádné sportovní úspěchy na snowboardu. Vyhrála Olympiádu dětí a mládeže a úspěch slaví už i mezi ženami.

Její maminka jako modelka přesně ví, jak se o pleť starat, proto před časem vytvořila vlastní kosmetickou značku. „Nadia je mytologická bytost, která mě inspirovala k tomu, abych založila značku, která bude nejen symbolem zdraví a krásy, ale i prémiové kvality,” svěřila Andrea. Všechny produkty se vyrábí za nejvyšších podmínek ve Švýcarsku. Nyní k nim přibyla novinka, která je nejen vysoce kvalitní, ale také se pohodlně užívá a výborně vstřebává – je totiž ve formě želatinových bonbonů.

 

0