Václav Vydra zavzpomínal na maminku Danu Medřickou se slzami v očích

doplnit autora článku

Rodina Václava Vydry/ Foto danamedricka.cz
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Oblíbený herec Václav Vydra se objevil na nedělní párty Mattoni coctail Festival, kde ochutnal skvělé koktejly, jídlo, popovídal s kamarády, ale i zavzpomínal pro magazín VIPosobnosti.cz na užasnou ženu, herečku a především maminku.

Nedělní Mattoni koktejl festival ukázal divákům na místě i v přímém televizním přenosu ojedinělou barmanskou a hudební show. Na podiu se vedle barmanů předvedly špičky české a slovenské hudební scény, zahrály například skupiny No Name, MIG 21, Slza a zpěvačky Ewa Farna a Barbora Poláková. Celým večerem již tradičně vtipně provázela moderátorská dvojice Adéla Banášová a Libor Bouček. Barmanské show se zúčastnili a svou přítomností podpořili soutěžící barmany i známé osobnosti, jako například Gábina Soukalová nebo Leoš Mareš. Součástí festivalu byl také koncert Daruj krev pod záštitou Českého rozhlasu.

Po divadelním představení dorazil také herec Václav Vydra, který si nejen pochutnával na dobrotách, ale také s přáteli zavzpomínal na herecké mistrovství maminky Dany Medřické.“ Nejen Nemocnice na kraji města, ale také Romeo a Julie na konci listopadu, to byl úžasný herecký koncert“, vyprávěl se slzami v očích syn herecké legendy Václav Vydra. „To, že se jeden obraz s primářem Sovou natáčel na Zbraslavi, jsem nevěděl. Máma byla tehdy mladší, než jsem já dnes“ dodal už s humorem sobě vlastním skvělý herec. „ Jinak já v současnosti v žádném televizním seriálu nehraji. V divadle Na Vinohradech ale účinkuji například v komedii Bytná na zabití. A prázdniny? Letadlem se nikam nechystám. Léto strávím v sedle svých milovaných koní“, prozradil magazínu VIPosobnosti.cz koňák a herec Václav Vydra.

Na video z akce se můžete podívat : tv.blesk.cz

Jakub Hájek, Leoš Mareš | Foto: Nextfoto.cz

Také moderátor Leoš Mareš si přišel během večera na své. Nejen, že přišel v doprovodu svém přítelkyně, která zaujala svým zajímavým outfitem, ale protože moderátor tentokráte propadl totálně sociálním sítím, našel si hned na začátku objekt, který přidal na svůj Instagram.“Můžu tě poprosit, že by ses ještě jednou napil?“ Požádal jednoho z hostů, který si na přání Mareše dal ještě jeden koktail a fotka byla za pár vteřin na svém místě. Večer si Leoš Mareš užíval nejen jako moderátor, ale také se skvěle bavil nejen česky, ale také italsky. Jak by ne, když hostitelem byly Karlovarské minerální vody Mattoni.

Zdroj: Image.cz

0