V roce 2022 přijdou takové věci, které by nikdo nečekal a začneme si všeho více vážit, říká známá kartářka

Barbara Kočková exkluzivně pro VIPosobnosti.cz

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Jsme téměř na konci roku 2021, který nebyl z těch nejpříjemnějších. Všichni tak netrpělivě očekáváme, jestli nám rok 2022 přinese pozitivnější změny. Dočkáme se jich vůbec, jak budou podle kartářky a vědmy Barbory vypadat?

Myslím, že všichni netrpělivě čekáme, co se stane v příštím roce, protože tento rok pro nás pro nikoho lehký úplně nebyl, takže moje otázka zní sice velmi prozaicky, ale tvoje odpověď bude asi o hodně těžší. Prosím tě, řekni nám, co nám přinese příští rok 2022.

Mě se na to lidé hodně ptají. Mohu říci, že některé problémy, které nastaly v roce 2021, se potáhnou i do příštího roku. Ten ale také přinese plno zajímavých změn. Zejména už tolik očekávanou harmonii, než byla doposud. A to proto, že v nadcházejícím roce máme tři dvojky. Číslo 22 je číslem tvoření a odkazuje na to, že musíme začít držet všichni pospolu. To je jediná cesta k pevnému ukotvení každého z nás i celé společnosti. Akorát to vidím tak, že co se týká politiky, nezůstane kámen na kameni. Přijdou takové věci, které by nikdo nečekal. Bude se to všechno mlít.

Bude to tedy neklidný rok?

Začátek bohužel ještě ano. A zklidňovat se všechno bude až příchodem druhé poloviny roku 2022.

A čím to je dané? Kde je ten důvod, že nezůstane kámen na kameni?

Toto muselo přijít, protože nikdy nemůže zvítězit zlo nad dobrem. A ten důvod? Rozjela se velká lavina, která se už nestačila nezastavit. Svoji silou strhla vše, co jí stálo v cestě.

Foto: Pixabay

Čili ty energie, které přišly, něco vyčistí?

Stoprocentně, akorát mohu potěšit všechny tím, že po vyčištění veškerých energií ve všech sférách, jak v politice, mezi lidmi, tak i co se týká covidu, nastane naopak dobré období, které už dlouho nebylo. Ono vždycky je to něco za něco. Lidé si začnou všeho více vážit, budou mít pokoru, najednou si uvědomí, že nic není samozřejmé a že i to zlé je k něčemu dobré. Ale změny budou obrovské.  Když sečteme tři dvojky, které nás v přístím roce čekají, dá nám to číslo šest, které je jedno z nejharmoničtějších čísel. Má smysl pro řád, přijmutí zodpovědnosti, dokáže pomáhat, pochopit. V příštím roce můžeme čekat návrat k normálnímu životu. Ještě bych všem řekla takové moje heslo: Neexistuje síla, která porazí člověka, co má vůli zvítězit.

Foto: Pixabay

V tomto a předešlých letech jsme přišli o spoustu zajímavých osobností, ať už to byl Karel Gott, Libuška Šafránková, a tak bych mohla pokračovat dál i v jiných profesích. Přijdou zase nové, které se opět stanou vzory?

Určitě. Přijdou a budou pro naši zemi velkým přínosem. Jsou to lidé, kteří už teď pomalounku začínají být vidět.

My jsme si spolu minule povídali o lásce. Jak to bude s ní v příštím roce?

Měli bychom všeobecně, tedy nejen v láce se věnovat smysluplným věcem. Tomu, co nás bude naplňovat. Neplýtvat časem tam, kde to nemá budoucnost a smysl. Tedy zejména v lásce. Měli bychom vše nechat volně plynout, nic si násilně nenárokovat. Na lásku bychom si měly udělat čas, protože nic hodnotnějšího nám život nenabízí.

Autor: Alena Hájková

11