Ukážu vám Okno mé lásky, říká oslavenec Petr Janda

Jan Čížek

Petr Janda | Foto: Divadlo Broadway
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Rocker Petr Janda letos oslavil osmdesáté narozeniny, a to ve velkém stylu v jednom prařském luxusním hotelu. Pogratulovat oslavenci přišla řada osobností, mezi kterými nechyběla Jiřina Bohdalová, Jaromír Jágr, František Janeček i Petr Dvořák, generální ředitel České televize. Petr Kolář, Antonín Panenka nebo generální ředitel Obecního domu, Vlastimil Ježek přišli na oslavu se zpožděním, neboť právě v secesní perle Prahy se konal FLASH křest VIP osobností Alky Hájkové. Obě akce se nesly v přátelském a elegentním duchu.

Více zde: Netradiční křest VIP osobností v secesní perle Prahy

Toto samotné jubileum si zaslouží nejen gratulace, oslavu, ale také muzikál  Okno mé lásky, který pro Petra Jandu připravuje na podzim divadlo Broadway. Samozřejmě s hity Petra Jandy a skupiny Olympic. Po úspěšných titulech Mýdlový princ (s hity Václava Neckáře) a dalších, tak vzniká v pořadí již čtvrtý hitmuzikál. Scénář napsal Radek Balaš, který bude také zároveň režisérem představení, producentem je Oldřich Lichtenberg. Autorský tým doplní Marcus Tran (scénická hudba a hudební aranžmá), Anet Antošová (choreografie), Roman Šolc (kostýmní výtvarník), Šimon Caban (scénograf) a Tomáš Gaisler (výtvarník projekcí).

Josef Vojtek  v novém muzikálu| Foto: Divadlo Broadway

Hlavního hrdinu muzikálu, roli Davida Stránského, budou alternovat Adam Mišík, Vojtěch Drahokoupil a Petr Ryšavý. V dalších rolích se představí stálice Divadla Broadway Josef Vojtek, Sandra Pogodová, Bořek Slezáček, Bohouš Josef, Linda Finková, Natálie Grossová, Radka Fišarová, Josef Vágner, Nelly Řehořová, Peter Pecha – z nových tváří pak například Bára Basiková, Sharlota, Jan Toužimský, Michaela Pecháčková, Barbora Jánová, Kateřina Marie Fialová nebo Veronika Žilková.

 

 

 

„Písničky Olympicu mám moc ráda a těší mě, že si v muzikálu zahraji roli matky. Radost mám také z nových kolegů, s některými se ještě tolik neznám, ale věřím, že budeme zase skvělá parta,“ sdělila Sandra Pogodová. „Když jsem dostala nabídku, jestli bych si chtěla zahrát v tomto muzikálu, tak mě to potěšilo. Byla jsem u Lindy Finkové na zpěvu a zúčastnila jsem se také choreografického konkurzu a vyšlo to,“ dozvěděli jsme se od Michaely Pecháčkové.

V muzikálu, jehož premiéra je naplánovaná v Divadle Broadway na 3. listopadu tohoto roku, zazní největší hity Olympicu – Otázky, Želva, Osmý den, Jasná zpráva, Nějak se vytrácíš, má lásko nebo Okno mé lásky a mnoho dalších songů.

 

0