Trápí vás negativní upíři? Přinášíme pár rad, jak se jich zbavit

Kartář Láďa pro VIPosobnosti.cz

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Často přemýšlíme, co se nám děje a proč. Kde máme hledat odpověď, na co zaměřit, abychom byli šťastní, co a koho je potřeba vypustit ze svého života? Přinášíme několik možností, jak se zbavit lidí, kteří jsou negativní a nemají na nás dobrý vliv.

To co vyzařujeme do svého okolí nám určuje, co k sobě přitahujeme. Přesto se dostáváme do konfliktních situací. Jak je to možné? Při hlubším zamyšlení například zjistíte, že se často podceňujete, nevěříte si, máte podvědomé strachy z ostatních, snažíte se zavděčit při každé situaci. Přestože splňujete představu slušného člověka, tak právě tyto podvědomé obavy k vám přivolávají nepříjemné situace.

V tu chvíli se zaměřte pouze na sebe a na své pocity. Pokládejte si otázku, proč vás ta která situace deprimuje. Nezabývejte se člověkem, který vás vytáčí nebo jinak napadá. Uvědomte si, že je před vás postaveno zrcadlo, ve kterém máte odhalit vlastní slabost. Slabostí ostatních se v tu chvíli nemusíte vůbec zabývat. Vy jste zase zrcadlem pro jejich nedostatky a je na každém zda pochopí, že někomu ubližuje.

Zlí a nešťastní lidé většinou neví, že z nich sálá negativní vyzařování na každém kroku, neuvědomují si to. Jejich vnímání a myšlení je nastaveno na určité vibrace a soucit, pokora je pro ně neznámým pojmem. Staňte se klidným pozorovatelem, jen tak se naučíte čelit vlastním slabostem a přestanete k sobě nepříjemné situaci přivolávat. Negativní osoby ponechte jejich osudu, nedávejte jim dobrovolně svou životní energii. Uvědomte si, že tito lidé nejsou šťastní, proto kolem sebe prskají a čerpají energii z každého, kdo jim to dovolí.

Všimněte si, že ubližují pouze tomu, kdo je slabší, kdo vyzařuje jakoukoliv podvědomou energii strachu nebo nedůvěry v sebe. Sobecké lidí ponechte jejich osudu a nenechte se ovlivňovat negativními vibracemi. Vaše osobní slabosti vám vždy napoví, proč se děje to či ono.

Odpověď najdete vždy jedině v sobě, nikoliv ve svém okolí. Nelitujte se nad osudem, posilujte vlastní sebevědomí. Hledejte propojení mezi tím, jaké máte sami o sobě mínění a mezi tím, co se ve vašem životě odehrává. Zaměřte se především na situace, které se častěji opakují. Neztrácejte energii ani čas přemýšlení nad tím, co vám vadí na ostatních, ne všichni se chtějí změnit. Obzvlášť lidé, kterým dělá ubližování druhým radost, stejně tak pomlouvání, hodnocení a posuzování. Uvědomte si že tímto jednání maskuji vlastní nedostatky, nebo osobní nešťastný život

0