Televize Prima přenese diváky na podzim do období baroka

Jana Černá

Eliška a Damián | Foto: se souhlasem TV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Podzimní obrazovky rozzáří nový romantický seriál Eliška a Damián. Ten nás zavede do doby baroka, ale i současnosti. Dále nebude chybět asociální Einsten 2. V pořadu 7 pádů Honzy Dědka pobaví diváky řada známých osobností.

Na podzim se na obrazovky vrací sexy génius Einstein. Svérázná postava Filipa Königa, praprapravnuka Alberta Einsteina, opět nalomí několik dámských srdcí a vyvolá oheň na střeše svým nesnesitelným chováním. Ale také pomůže policii vyřešit několik případů, které mají společného jmenovatele – fyziku.

Vojta Kotek v roli Einsteina | Foto: se souhlasem TV Prima

Nebude chybět ani zábné povídání s osobnostmi. Během pouhých pár let se oblíbená talkshow 7 pádů Honzy Dědka zařadila k rodinnému stříbru skupiny Prima a stala se její nejsledovanější talkshow. Nové díly, nové rozhovory a zpovědi přinese Honza Dědek i letos na podzim. Ve Švandově divadle přivítá například Milenu Steinmasslovou, Sandru Novákovou s manželem Vojtěchem Moravcem, Martinu Pártlovou s partnerem, Štefana Margitu a další.

Honza Dědek a jeho 7 pádů | Foto: se souhlasem TV Prima

Romantický pohádkový příběh. To je seriál plný nádherných exteriérů, kostýmů a skvělého hereckého obsazení. Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. V hlavní rolích uvidíte Emmu Smetana a Roberta Urbana.

 

TV Prima

0