S Michalem Davidem mě pojí Hanička, říká Jiří Krampol

Jan Čížek

Jiří Krampol na oslavě Aleny Hájkové | Foto: Pavel Gwužd
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Slavnostní sfouknutí svíček na dortu | Foto: Pavel Gwužd

Narozeninová oslava Aleny Hájkové se neobešla bez zajímavých osobností. Nechyběl Kristián Kodet, Jan Pirk, Karel Havlíček, Felix Slováček nebo Michal David. Hosté si v restauraci Columna užívali komorní přátelské atmosféry, ale i skvělého cateringu.

„Jsem ráda, že Jirka Krampol je v pořádku a mohla jsme ho pozvat na narozeninovou večeři,“ říká pro VIPosobnosti. Alka Hájková. Také na herci bylo znát, že je z nemocnice rád doma. „Je tady úžasná společnost. Například Michal David. Míšu mám moc rád. Je stejně starý jako moje manželka. S Haničkou chodil do stejné základní školy,“ prozradil pro VIPosobnosti.cz bavič. „Taky jsem si tady moc pochutnal na jídle,“ pochválil Krampol restauraci.

Uvolněná a přátelská atmosféra narozeninové oslavy | Foto: Pavel Gwužd

Michal David dorazil na oslavu své kamarádky Aleny Hájkové přímo z O2 arény, kde proběhla zkouška koncertu věnovanému Hance Zagorové. „Není mi úplně nejlíp. Teď lítají všude virózy, tak jsem přišel jen na skok. S Alčou si to vynahradíme jindy, zajdeme do indické restaurace,“ vysvětlil hitmaker, proč se nezdržel dlouho. Kvůli chřipkovému období nedorazil například Rey Koranteng, František Janeček nebo Jaroslav Sapík.

Alena Hájková s manželem a Michalem Davidem | Foto: Pavel Gwužd

Pogratulovat a zahrát oslavenkyni dorazil Felix Slováček. „My se známe z dob, kdy Alence bylo asi nějakých 18 let. Strašně to letí. Tehdy za námi chodívala do Lucerny. Později se vydala dráhu publicistky a producentky, takže se občas naše cesty zase propojily,“ vzpomínal klarinetista.

Karel Havlíček s nádhernou kyticí pro Alenu Hájkovu | Foto: Expres.cz

S kyticí růží dorazil také například Jan Měšťák, Karel Havlíček nebo Jan Pirk. K poslechu a tanci hrál DJ Patrik Rokl, syn klavírního virtuosa Rudolfa Rokla, který léta doprovázel Karla Gotta. Všichni se shodli na tom, že dlouho tak komorní a příjemnou atmosféru nezažili.

0