Marek Eben se intimně podělil o své zkušenosti s dress code

Jana Černá

Marek Eben, Tereza Kostková | Foto: se souhlasem ČT
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Společenský oděv je součástí prestižních společenských akcí, návštěvy divadel i koncertů. Také soutěžní pořad StarDance vyžaduje dress code, které je elegantní a odpovídá stylu tance. Proč Marek Eben mluví o recyklaci a jaké oblečení pro společenské události volí?

V říjnu startuje také nová řada oblíbené Star Dance. Společenským pořadem opět provede Tereza Kostková a Marek Eben. „Mám tu výhodu, že jako chlap módu moc řešit nemusím,“ říká moderátor. „Já mám svůj smoking, který můžu recyklovat. Frak nemám, protože v sobě skrývá jiné zákonitosti než smoking. Například košile se u fraku zapíná jinak, a to v místech, kde už bych ji nechtěl nikdy zapínat,“ dodává Eben, který má na svém kontě 900 pořadů Na plovárně. „Úplně na začátku bylo mým přáním, abych si mohl povídat s lidmi. To, že se mi splní takto doslova je pro mě něco neuvěřitelného,“dodává moderátor.

„Česká televize letos slaví celou řadu jubileí – od sedmdesáti let počátku televizního vysílání u nás až po desetileté výročí Artu a Déčka. Tomu odpovídá i pestrý program, který jsme pro diváky připravili. Podzim v České televizi bude zkrátka tanec, a to i díky návratu očekáváné dvanácté řady StarDance. Napínavé klání tradičně zahrne i speciální díl na podporu Centra Paraple, který se ve vysílání objeví po boku ostatních benefičních projektů spojených s dalšími oblíbenými pořady. Na své si přijdou fanoušci komediálního seriálu Osada, jenž nabídne druhou řadu, i příznivci dokumentů,“ říká generální ředitel České televize Petr Dvořák, který se na této tiskové konferenci rozloučil s médii.

0