Jan Čenský prozradil, kde si nejraději udržuje postavu

Slavnostní otevření fitness centra | Foto: Clever fit
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Herec a moderátor Jan Čenský od mládí sportuje, a tak není divu, že nemohl chybět při otevření nového fitness centra, které patří k nejmodernějším a po necelém roce se opět rozrůstá.  Návštěvníkům nabídne nejmodernější prostory pro trénink, nejkvalitnější sportovní vybavení i zázemí, které na tuzemském trhu dosud nebylo k vidění. Slavnostního otevření se zúčastnily zajímavé osobnosti, mezi kterými nechyběla Lucie Vondráčková, Alice Bendovová, ambasador Roman Šebrle.

 

Clever fit sází především na aktuální trendy ve cvičení i posilování, které se promítly také do jejich nejnovějšího 1500 m² velkého prostoru na Chodově. Proto zde vedle již osvědčeného konceptu kruhového tréninku Biocircuit a nejnovějších strojů značky Technogym včetně profesionální race zóny přibylo také několik novinek. Mezi ty nejočekávanější patří například relax zóna s hydromasážní lounge, kryoterapií v celotělové komoře Cryo XC, s různými druhy solárií a k dispozici je i dámská i pánská finská sauna. Tou nejvíce očekávanou novinkou je program Virtuální trenér, který vás vždy odborně provede vaším tréninkem. Na milovníky skupinových lekcí čekají populární hodiny Les Mills pod vedením zkušených lektorů.

 

„Uplynul přesně rok, co jsme spouštěli vůbec první fitness centrum Clever fit v České republice. Za tu dobu jsme stihli otevřít pobočky nejen v Praze, ale i v Ostravě. Teď po měsících usilovných příprav můžu s klidem v duši říct, že Chodov je v České republice zatím naší největší a nejmodernější vlajkovou lodí,“ pochvalovala si na slavnostním otevření Linda Nepožitková, provozní ředitelka.

Fitness censtrum | Foto: Clever Fit

 

 

 

Za osmnáct let působení si největší fitness franšíza v Německu a druhá největší v Evropě našla bezmála 70 milionů spokojených klientů. Kromě České republiky otevřela v roce 2022 své filiálky také ve Slovinsku, Rumunsku nebo Chorvatsku. „Clever fit má ambici stát se evropskou jedničkou na trhu. Za posledních čtrnáct let jsme založili více než tisíc provozoven a věříme, že se naše síť v budoucnu rozroste i o další místa i v České republice,“ doplňuje Florian Dermühl, ředitel pro franšízy v Clever fit GmbH.

Aby se lidé mohli přesvědčit o kvalitě služeb, nabízí Clever fit Chodov od 23. září do 3. října dny otevřených dveří. V rámci volného vstupu budou mít zájemci příležitost vyzkoušet nejen tréninky Biocircuit, race zóny Technogym nebo relaxaci ve finské sauně. V těchto dnech budou mít také poslední možnost koupit si členství za zvýhodněné předprodejní ceny.

 

Jan Čenský | Foto: Helppes

Slavnostním otevřením provedl moderátor Jan Čenský, pro kterého je sport součást života. „Bez sportování bych si nedokázalživot vůbec představit. I když musím na sebe prozradit, že nejraději cvičím v lese,“ řekl pro VIPosobnosti.cz herec, který exceloval jako herec a sportovec například v seriálu z atletického prostředí Dlouhá míle.

Pro ty, kteří dávají přednost profesionálnímu vedení, nejmodernější texhnice a vybavení, může navštívit fittnes na jihovýchodě Prahy, konkrétně v největším obchodním domě v Česku Westfield Chodov.

 

0