Filip Blažek ze Slunečné bude slavit. Kluk nebo holka?

Autor: Jana Černá

Filip Blažek | Foto: FTV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Už pár týdnů chodí herečka Kristýna Kociánová v seriálu Slunečná s umělým těhotenským bříškem. Její Erika se těší na prvního potomka s Filipem Blažkem coby Tomem. A právě on byl na porodním sále pro herečku největší oporou.

Erika už to má za pár a přesně v okamžiku, kdy její partner Tom není na blízku, přijdou na ni porodní bolesti. Poprvé tak před kamerou čekala herečku Kristýnu Kociánovou scéna, se kterou neměla zkušenost. „Musím říct, že to bylo velmi náročné a citlivé natáčení. Pro mě jako pro ženu to bylo náročné o to víc, že já žádné zkušenosti s porodem nemám a nechtěla jsem, aby to nakonec nevyznělo moc nebo málo,“ přiznává herečka, která byla ráda, že vedle ní na place byl Filip Blažek.

„Filip je úžasný a citlivý herecký parťák. Sice před ostrou klapkou byla na place legrace, hodně se smál, vtipkoval, ale jakmile se šlo točit, podpořil mě a pomáhal.“ Sama herečka žádné děti nemá, ale má sestru a malou neteř a synovce. „U porodu neteře jsem dokonce byla. Jela jsem do porodnice se sestrou a podporovala jsem ji, než přijel její partner. Nakonec mi řekla, ať tam zůstanu až do konce,“ usmívá se herečka a dodává, že to byl nepopsatelný zážitek. „Točit ale takovou scénu bylo pro mě velmi intimní a citlivé, to bych ráda zdůraznila. Komfortní to rozhodně nebylo, ale jsem herečka a musela jsem to zahrát. Tak jsem se snažila, aby to bylo co nejlépe, jak jsem dokázala.“ A díky tomu tak Erika a Tom přivítali na světě malou Martinku.

0