Felix Slováček: Na odpočinek čas pořád nemám a jsem za to rád

Jan Čížek

Felix Slováček | Foto: Václav Hejátko
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Muzikant si na dlouhé chvíle stěžovat nemůže. O Felixe Slováčka je stále zájem, a tak navštěvuje nejen různé společenské akce, ale také stále koncertuje, což bývalému kolegovi Karla Gotta dělá stále velkou radost.

Přesto, že současná ekonomická situace není jednoduchá, Felix Slováček o práci nouzi nemá.  „Felix je vytížený až do konce roku. Včera účinkoval v Brně, dnes jde zahrát na narozeninovou oslavu,“ potvrzuje pro VIPosobnosti.cz jeho manažer. „Doma rozhodně nesedí. Užívá si soukromého i pracovního života,“ dodává Václav Hejátko, který zorganizoval skvělou akci Felixír Networking Party. Hosté si na ni užívali nejen příjemného prostředí, pohoštění, ale také se rádi zaposlouchali do podmanivých klarinetistových tónů.  Na Střeleckém ostrově  hostům zahrál a zazpíval Jan Tauber,Hermes Karel, Michale Šedivá nebo kapely Melodica Story Time.

Felix Slováček s manažerem Václavem Hejátkem | Foto: Václav Hejátko

 

Součástí večera byla také módní přehlídka, na které představila svoji kolekci módní návrhářka Bára Hošková. Na konci večera si odnášeli hodnotné dary, které do tomboly věnovali partneři akce. Letitý kolega Karla Gotta neúčinkuje jenom v Čechách, ale také v zahraničí: „Hraji na Slovensku,Tenerife a možná se poštěstí  i jiné země. Na odpočinek čas nemám a jsem za to rád,“ říká Slováček, pro kterého je fakt, že stále hraje pro lidi radost i poslání. Rád se stále obklopuje novými lidmi z banže, a tak se v nejbližší době můžeme těšit například na další Felixír plný zajímavých osobností a příjemné zábavy.

0