Jan Měšťák se na křtu své knihy dostal do nechtěného Duelu

Jana Černá

Miloš Zapletal, Jan Čenský, Jan Měšťák | Foto: Alena Šulcová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Respektovaný a vyhledávaný plastický chirurg Jan Měšťák pokřtil s Milošem Zapletalem jejich společnou knihu. A o tom, že na pódiu předvedli opravdový Duel nebylo nakonec pochyb.

“ Všechny vás tady vítám, Duel znamená boj a doufám, že k němu nedojde“, zahájil křest knihy moderátor Jan Čenský, který ještě v tu chvíli netušil, jak se mýlil.

Jan Měšťák, Jan Čenský, Miloš Zapletal. Staří dobří kamarádi, kteří se setkávali především na slavnostních večer Miss České republiky. Lékař a producent společně napsali knihu. Miloš Zapletal, bývalý ředitel produkční společnosti se v ní tématicky věnovuje tématu jemu vlastnímu, šoubyznysu, Jan Měšťák lékařskému. „Mně je šoubyznys velmi vzdálený, i když jsem přes něj poznal mnoho zajímavých lidí. A musím vám říct, že dívky na pódiu, které jsme hodnotili se mě vůbec nelíbili,“ řekl pro VIPosobnosti chirurg, kterého na akci doprovodil syn Ondřej.

Bolek Polívka, Jan Měšťák, Tomáš Zima | Foto: Alena Šulcová

Škoda, že tady není Jiří Adamec, režisér, který s námi na všech dílech spolupracoval,“ řekl v úvodu Čenský, další z osobností, která nemohla na Miss České repuliky jako moderátor chybět dal prostor oběma protagonistům, aby povyprávěli, jak a proč kniha vznikla.

producentka Alka Hájková, Jan Měšťák | Foto: František Jirásek

„Miloš je čtyřikrát rozvedený, což je pro mě trochu zvláštní,“ řekl na pódiu Měšťák. Zapletal si jeho slova nenechal líbit. „On mi řekl, že jsem blázen a měl bych se nechat vyšetřit psychiatrem,“ posteskl si po křtu pro VIPosobnosti.cz po křtu plastický chirurg, kterého Zapletalova slova zjevně mrzela. Po slavnostním křtu na sebe tyto dvě osobnosti již nepromluvily.

Kmotry knihy byl přítel Miloše Zapletala, herec Boleslav Polívka a Lucie Bílá. Dalším, kdo slavnostně pokřtil knihu mlhou byl rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima. Mezi hosty se objevil také Ladislav Špaček a Taťána Kuchařová.

0