Co nás čeká v roce 2023? Blýská se na lepší časy

Janba Černá

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Poslední tři roky byly pro nás velmi náročné.  Nečekané změny nás přivedly k myšlenkám, které by nás dříve možná nenapadly. Měly nás tyto složité časy něčemu naučit? Od kdy bude lépe a jak se to projeví, vysvětluje pro VIPosobnosti.cz kartářka Ája.

Ještě v závěru tohoto roku můžeme očekávat neklid, a to jak politický, tak společensko-ekonomický. „Tento stav potrvá do února, března roku 2023. Lidé budou tyto Vánoce smutnější, protože na ně dolehne společenská atmosféra i drahota. Ještě po Novém roce na nás budou vesmírné energie působit negativně,“ vysvětluje kartářka Ája a pokračuje: „Od konce roku a začátkem ledna 2023 nás čekají nepříjemné politické přestřelky, které přinese volba nového prezidenta. Nepříjemné energie by se měly během února zmírňovat a od jara bychom měli cítit příjemnější klima. Také by měly ustat nepokoje, a to včetně války. Nejen nám, ale také světu by se mělo  začít lépe dařit i ekonomicky.“

Následující rok by měl být klidnější, než tyto tři roky, které nám znepříjemnil Covid, válka a politicko-ekonomická nestabilita. „Tento nepříjemný stav nás má naučit zamyslet se nad sebou, našimi životy, více se věnovat sami sobě, vlastnímu duševnímu zdraví, pokoře, hlubokomyslněji se zamýšlet nad opravdovými hodnotami života, kterými nejsou jen hmotné věci. I když jsou pro náš život důležité, určitě nejsou prioritou. Tou je naše zdraví, spokojenost. Pokud jsme sami se sebou vyrovnaní, jsou tyto pozitivní energie z nás cítit na dálku. Díky tomu si můžeme do života přitáhnout nejen lásku, ale i zdraví, pohodu i úspěch,“ doplňuje Ája.

Jak jsme se mohli během posledních tří let přesvědčit, dnes tady jsme, zítra tomu tak být již nemusí. Proto je důležité naučit se vážit si každého okamžiku. Nejen těch příjemných, ale i chmurných, protože i ty patří k životu, posilují nás a dávají nám možnost dalšího růstu. Proto, až se příští rok zase „rozlétneme“, měli bychom být silnější, pokornější i radostnější z toho, že jsme toto vše dokázali.

0