Co nám přinese úspěch v roce vodního Zajíce?

Jana Černá

Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Po několika velmi složitých letech, ve kterých vládly těžké energie konečně jejich přichází zmírnění. Podle čínkých astrologů přichází klidnější časy. Co bychom měli udělat pro to, abychom se cítili lépe?

Již od Nového roku si můžeme začít plánovat budocnost. 22. ledna, kdy začíná čínský můžeme opět získat vnitřní klid a rovnováhu. „Vše ale záleží na nás, jak jsme tomu nastaveni. Správně se nastavit je důležitejší než si cokoliv přát. Právě to nám může přinést potřebný úspěch a pocit štěstí. Pokud smýšlíme negativně, pak nemůžeme očekávat pozitivní výsledky, “ říká pro VIPosobnosti.cz vědma Ája.

Tento rok nám dává možnost, abychom pracovali sami se sebou, rozvíjeli se, ale i našli tu správnou cestu. „Důležité je poznat sám sebe a naučit se žít v souladu se svojí duší. Pokud budeme dělat věci, které nás nebaví, zatíží nás enegeticky a nepřinesou nám očekávanou radost a lehkost. Především věřte v sami sebe, starejte se o svoje zdraví a nepodléhejte různých informacím, které nás dostávají do negativního myšlení, kruhu, ze kterého se špatně odchází,“ dodává vědma. Pracovat na sobě není jednoduché. O to větší radost budeme mít ve chvíli, kdy uvidíme na sobě, kolem sebe i malé změny, které nás posílí a povedou dál. Vodní Zajíc bude vládnout až do 9. února 2023, takže máme dost času si v klidu promyslet, zrealizovat naše potřeby a cíle.

 

0