Redaktorka
Se startem sezóny nabídne cestujícím pražské letiště již brzy několik nových gastroprovozoven. Patří mezi ně například koncept Natoo, tedy zdravější varianta rychlého občerstvení, čerstvé šťávy a saláty. Nebo také stánek se světoznámou italskou značkou, který se zaměřuje na prodej kávy a drobného občerstvení. Kde najdete například nový Food corn?
„Pro Letiště Praha je prioritou cestující a jeho spokojenost. Proto je naším cílem dosažení maximálního zážitku z nabídky našich produktů a služeb. V tomto trendu pokračujeme ve všech odvětvích a v maximální možné kvalitě. Výběrové řízení a jeho parametry jsme tedy nastavili tak, abychom dosáhli co největšího možného výběru gastroprovozoven a uspokojili jsme tak preference každého cestujícího. Důkazem jsou všechny nové koncepty a budoucí otevření všech provozoven,” říká František Kachlík, ředitel Komerčních aktivit Letiště Praha.
Nový food court
Mezi ně bude patřit například také nově vzniklý PRG Take off bar, který bude umístěn již v průběhu nadcházející letní sezóny na konci Prstu C a poskytne cestujícím jedinečný pohled na plochu. Nebo také Bottega Prosecco Bar&Restaurant, umístěný v prstu D na Terminálu 2, ideální pro cestující, kteří si chtějí své jídlo i na letišti vychutnat v exkluzivním stylu. Itálií inspirované butikové bistro bude otevřeno na přelomu roku a nabídne vybrané předkrmy, hlavních jídla i zákusky, spárované ve stylu Perfect Match s víny předních italských vinařů. Menu bylo vytvořeno přímo na míru pražské pobočky. Díky jedinečnému interiéru, který evokuje vzhled benátských „bacaros“, nabízí tento koncept opravdu výjimečný gastronomický i estetický zážitek.
Občerstvení si můžete vybrat podle toho, odkud odlétáte.
TERMINÁL 1:
Prst A – kavárna So Coffee a stánek Paul
Prst B 1. NP – stánek Natoo a Bottega prosecco bar & caffé
Prst B 1. PP – kavárna Paul
TERMINÁL 2
Prst C 1. PP – Beer & Pretzels mobilní stánek
Prst C 1. NP – stánek Lavazza, stánek Natoo a PRG Take off Bar
Před vstupem do Prstu C – Paul stánek
Prst D – Bageterie Boulevard
Prst D komerční zóna – Costa Coffee kavárna a Bottega Prosecco Bar & Restaurant
Veřejná odletová hala T2 – Bread&Co stánek
Příletová hala T2 – Costa Coffee kavárna
Všechny jednotky projdou v následujících měsících stavebními úpravami a budou otevírány postupně během tohoto a příštího roku, přičemž na první nové koncepty se cestující mohou těšit již v průběhu letošní hlavní sezóny. Cílem stavebních úprav je zajištění maximálního komfortu pro zákazníky, říká Richard Procházka, CEO Lagardère Travel Retail: „Při sestavování nabídky byla důležitým kritériem rozmanitost a synergie. Využili jsme dokonalou znalost specifik provozu na letišti, podloženou dlouholetými zkušenostmi. Výběr konceptů byl velmi pečlivě zvolen tak, aby se doplňovaly nejen mezi sebou, ale i se stávající nabídkou na obou terminálech. Zohledněny jsou různé skupiny cestujících, jejich kulturní a stravovací preference, ale samozřejmě také finanční hledisko. Mohou tak zvolit jak rychlé a ekonomické varianty občerstvení, ale také luxusnější pokrmy a nápoje.“
Copyright 2012-2024. VIPosobnosti.cz.
Autorská práva: Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či další zpřístupňování článků, podcastů, videí a fotografií bez písemného souhlasu vydavatele, vč. sociálních sítí je zakázáno.