VIP osobnosti jsou skvělí pacienti. S jejich příbuznými je to horší, prozradil Jan Pirk na puntikaté párty

Jana Černá

prof. Jan Pirka produkční Alka Hájková | Foto: Pavel Gwužd
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Jako každý rok, také letos v Propasti Petra Jandy nebyla o zábavu nouze. Nejen, že se hosté skvěle bavili, ale jejich náladu umocnilo i hudební vystoupení Petra Jandy i jeho dcery Marty. Dorazilo mnoho zajímavých osobností, mezi nimi například principál divadla Broadway Oldřich Lichtenberg, advokát Ondřej Sokol, modelka Jana Doležalová, bývalý ředitel České televize Jiří Balvín, Jan Pirk, Kristián Kodet, produkční ALka Hájková i Felix Slováček.

Felix Slováček | Foto: Alena Šulcová

 

Právě saxofonista bude jedním z hostů, který zahájí na konci července otevření rodinného muzea Kodet. „Koupil jsem ve Velkém Meziříčí palác. Bude sloužit jako muzeum tří generací Kodetů. Umění malířství podle mého názoru spočívá v originalitě. Nemůžete se po někom opičit. Úspěšnost malířů se pozná podle toho, že jsou jejich díla žádaná, “ řekl pro VIPosobnosti.cz malíř Kristián Kodet, který na párty také nechyběl.

Party Petra Jandy | Foto: Alena Šulcová

Bez fotoparátu dorazil také známý fotograf Jakub Ludvík: „Focení je pro mě otázkou citu, ale musím se těm, které fotím umět podívat taky trochu do duše,vycítit jejich rozpoložení, náladu, v jaké se právě nachází. Důležité je společné souznění, aby nám společně bylo dobře, protože bez správného napojení fotka nevznikne.“

 

 

Čtěte také: Jan Pirk na křtu flešky pobavil svým důvtipem

Nejvíce obletovanou hvězdou byl kardiochirurg Jan Pirk. Ten dorazil ve sportovním dress-code, neboť přijel na kole. Doprovod lékaři dělala manželka a dvě vnučky. „Víte, s osobnostmi při léčení problémy nejsou, často to bývá horší s jejich příbuznými. Tam bývají silné emoce. Pro mě je ale úplně každý pacient ale VIP,“ dodává lékař, který se neustále udržuje ve skvělé fyzické kondici: „Každé ráno běhám, pak jdu do práce, kde po obědě vyjdu schody do kanceláře. Ve volném čase jezdím na kole, v zimě na běžkách. Jsem neustále v pohybu,“ dodává Pirk.

Petr Janda | Foto: Alena Šulcová

Sám hostitel byl v jednom kole, buďto mezi přáteli nebo na pódiu, kde zahrál ty největší hity. „Jsem trochu unavený, ale šťástný, že jsme se opět sešli a mohli si popovídat. Bylo nám to jednu dobu vzácné,“ řekl Petr Janda, který si stále ještě rád zahraje tenis i na kytaru.

3