Takhle křtíme poprvé, přiznali kmotři

Jana Černá

Kmotři fleš křtu | Foto: Jiří Gabriel
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Na křest podcastových rozhovorů přišly jen samé VIP osobnosti. Samotní kmotři se shodli na jednom, že tento křest je velmi netradiční. Noblesu této akci dodaly také nádherné secesní prostory.

Do restaurace v Obecním domě přišli osobnosti různých profesí. Byl mězi nimi například plastický chirurg Jan Měšťák, Zdeněk Barták, fotbalista Anotonín Panenka, Gottův pianistaPavel Větrovec, Andor Šándor, Petr Salava, ale i Karel Havlíček. Úvodního slova se ujal generální ředitel Obecního domu, Vlatmimil Ježek: „Jsem rád, že v těchto nádherných secesních prostorách můžu přivítat opravu jen samé VIP osobnosti.“ Velmi příjemnou atmosféru vytvořil Rey Koranteng, který slavnostním křtem provázel. „Neschovávej se, pojď dopředu“, pobídl asi desetkrát moderátor Alku Hájkovou, která provádí podcastovými rozhovory a také slavila 22 let společenské agentury a 10 let magazínu.

Rey Koranteng | Foto: Jiří Gabriel

Při slavnostním křtu se kmotři, kteří se takových akcí zúčastnili mockrát, shodli na tom, že tento křest byl jejich první. „Ve svých 61 letech křtím flešku poprvé,“ prozradil princ Jan Čenský. Také Karel Vágner řekl, že je ze staré školy, ale moderním technologiím se nebrání. Vtipně popřál i srdcový král Jan Pirk: „Flešce přeji, ať je stále zasunutá v dírce“. Další komotr,  Jiří Adamec byl rád, že na křest vůbec dorazil: „Rupla mi záda, takže jsem do poslední chvíle nevěděl, jestli přijdu,“ postěžoval si režisér. Plastický chirurg Libor Kment, poslední z kmotrů odjel ze křtu přímo na letiště, ze kterého se vydal přímo na Maledivy. Celý večer byl v obležení přítomných dam, a to nejen pro svoji atraktivitu, ale profesní zkušenosti.

0