Producentka Alka Hájková prozradila, komu dala přednost před Gottem

Autor: Jan Čížek

Jiří Adamec, Libor Kment, Karel Vágner, Alka Hájková| Foto: František Jirásek
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Na velmi zajímavém společenském setkání v Obecním domě se nejen křtilo, ale také krájel slavnostní dort a vzpomínalo. A bylo opravu nač. Producentka Alka Hájková slavila oficálně 22 let své společenské agentury. Popřát jí přišly významné osobnosti napříč různými profesemi. Nechyběl mezi nimi například lékař Jan Pirk, Jan Měšťák, ale ani zpěvák Petr Kolář, Antonín Panenka, Karel Vágner,  Jan Čenský, bývalý ministr obchodu a průmyslu Karel Havlíček nebo režisér Jiří Adamec.

Velmi zajímavé a příjemné povídání vedl profesionál Rey Koranteng, který svojí lehkostí dodal setkání přátelskou atmosféru. „Ty jsi začala už v roce 1992, nepletu se,“ řekl v úvodu moderátor. „Ano, je to tak, tehdy jsem pracovala na Indické ambasádě a dostala jsem nabídku produkovat a medializovat výstavu obrazů Karla Gotta. Ve stejnou chvíli jsme se ale setkala se svým dnes již manželem, takže moje dilema zda Karel nebo rodina bylo velmi rychle vyřešené,“ vypráví o svých začátcích producentka, která se po roce 2000 začala produkci společenských, sportovních akcí věnovat již naplno.

Křest ve stylu secese | Foto: František Jirásek

Jak sama říká, dnes je za své rozhodnutí ráda. „To bych chtěl vědět, jak by to dopadlo,“ řekl s nadsázkou Karel Vágner, který v Gottovi viděl jak sám říká Mimozemšťana, obrovského profesionála a velkého kamaráda. Alka Hájková později navázala spolupráci s mnoha osobnostmi, které ji dnes přišly do Francouzské restaurace pogratulovat a pokřtít flašku podcastových rozhorů, které vede s lidmi napříč profesemi.“Myslím, že to jsou rozhovory inspirativní, zajímavé a mají určitý přesah,“ dodala ke křtu Hájková.

 

V zaplněné restauraci se tak opět po dvouleté přestávce setkali kolegové, přátelé, kteří si měli při sklence italského vína a karibského rumu opravdu co říct. Po skončení akce se někteří přesunuli na oslavu 80. narozenin Petra Jandy, která trvala až do ranních hodin. Rockerovi přišel pogratulovat například Jaromír Jágr, Jiřina Bohdalová, která také slavila narozeniny, František Janeček a mnoho dalších kamarádů frontmena skupiny Olympic.

0