Slavní Vodnáři, kteří svého umu využili naplno. Jsou opravdu negativní?

Jan Čížek

Vodnář | Foto: Pixabay
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Vodnář, to je znamení ve kterém se narodila nejedna významná a slavná osobnosti. Dokáží zaujmout svoji originalitou, milují neobvyklý životní styl. Patří mezi ně Paul Newman, ale i Miroslav Donutil i Christian Ronadlo. Jedenácté astrologické znamení zvěrokruhu má původ v souhvězdí Vodnáře a podle astrologie ovládán planetou Saturn. Je zajímavé, že v astrologii je Aquarius považován za negativní znamení.

Být Vodnářem je sice atraktivní, ale pro ně samotné to znamená idelaismus a částečné nepochopení jejich osoby. Živel vzduchu, pod jehož vládou jsou jim dodává bystrost myšlení, originalitu, zajímavé nápady a schopnost zaujmout. Na venek působí spontánně, co však milují, to je svoboda a nezávislost. Právě proto jsou předurčeny pro svobodnější a umělecká povolání, ve kterém se dokáží pohybovat s lehkostí.

Čtěte také: Excentrický génius, který se velmi dobře staral o svoji…

W. A. Mozart

Mezi slavné osobnosti narozené ve znamení Aquaria patří například geniální skladatel W. A. Mozart, který se 27. ledna roku 1756 narodil ve Vídni. Excelentní herec Paul Newman by své nedožité narozeniny oslavil 26. ledna. Bravurní fotbalista Crisitiano Ronadlo oslaví své 37. narozeniny 5. února. Další významnou osobností narozenou v Pise 15. února byl například italský astronom a fyzik, Galileo Galilei. Nezapomenutelná spisovatelka, autorka Babičky, ale i nymfomanka Božena Němcová se narodila 4. února 1862. Na svět 11. února 1847 přišel významný vynálezce Thomas Alva Edison. Dále mezi slavné Vodnáře patří zpěvačky Shakira, Mia Farrowherec John Travolta, ale i náš úspěšný herec a bavič Miroslav Donutil i zpěvák Petr Muk, který by 4. února oslavil 57. arozeniny.

O tomto znamení říkají někteří astrologové, že jsou negativní. „To si nemyslím,“ říká pro VIPosobnosti.cz věštec Stanley Bradley. „Může to být jejich póza navenek. Uvnitř, ale i mezi důvěrně známými lidmi to jsou citliví a vřelí lidé. Důležité je, v jakém ascendentu jsou přesně narozeni.“ Důležité je, že tyto osobnosti dokázaly využít svých schopností, které jim Vodnář nadělil ve svůj prospěch a obohatily svým umem miliony lidí. Jestli jim ke slávě dopomohly jejich ascendenty spojené s pracovitostí i vodnářskými schopnosti už je ve hvězdách…

0