Maroš Kramár věděl, co jeho partnerka skrývá pod srdcem. Přesto žárlil

Jana Černá

Eva Josefíková, Maroš Kramár | Foto: FTV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Přidat na Seznam.cz

V době, kdy se točily poslední díly s Evou Josefíkovou, schovávala herečka pod srdcem i peřinou svoji, dnes už prvorozenou, dceru Lotu. Tvůrci kvůli těhotenství museli vyřešit další osud její postavy Denisy, která čekala dítě a žila s Johnem Linhartem, v podání Maroše Kramára.

Herečka točila do poslední chvíle, jak jen jí to její požehnaný stav dovoloval. Poslední natáčecí den, kdy její postava Denisa, má porod už dávno za sebou a malou Haničku chová v náručí, sama Josefíková svoje těhotenské břicho v devátém měsíci, musela maskovat. Tvůrci nakonec rozhodli a Denisu poslali do zahraniční, bez Haničky a za novou láskou.

„Poslední den jsem prakticky celý proležela v posteli, protože už jsem měla tak velké břicho, že nebyla jiná možnost, jak ho schovat,“ prozrazuje Eva Josefíková, jak probíhal její poslední natáčecí den. „Přiznám se, že se mi natáčet moc nechtělo, ale nakonec jsem byla za to setkání a rozloučení před mateřskou ráda.“

Jakmile se odtočila poslední „postelová“ scéna, Slunečná se pro Evu Josefíkovou uzavřel. I když jednu scénu ještě zvládnout musela a to, když její Denisa volala Johnovi, že odjíždí do Los Angeles a vrátí se za tři měsíce. „Tu už jsem nahrávala sama doma, schovaná v jediném pokojíčku. Ale stejně jsem si při nahrávání vzbudila dítě, jak jsem zvedala hlas,“ vzpomíná herečka, která je za krátkou procházku ve Slunečné ráda.

„Bylo mi tam moc dobře. Seznámila jsem se s novými kolegy a znovu setkala se starými známými. Na place byla o něco větší pohoda, protože na rozdíl od Modrého kódu, nebyl stres s operacemi a lékařskými termíny. Potrénovala jsem si zase krátkodobou paměť a svižné tempo natáčení. A v neposlední řadě jsem velmi vděčná, že jsem mohla v pandemii díky Slunečné a tamním přísným bezpečnostním opatřením pracovat.“ Uzavírá jednu svoji hereckou kapitolu Eva Josefíková.

1