Marek Lambora v roli otce. Jak se s ní vypořádá?

Jana Černá

Marek Lambora, Eva Burešová | Foto: FTV Prima
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Poslední sezóna v oblíbeném seriálu Slunečná přinese dramatické chvíle, dvě svatby i starosti o trojčata, která si Janek s Týnou už hýčkají doma. Jak se budou dál vyvíjet intriky, o kterých v seriálu není nouze?

Na statku už se zabydlují Janek s Týnou a svými trojčátky – Janičkou, Haničkou a Aničkou. A že nebude snadné tak velkou rodinku napasovat do malého pokojíčku, to Janek pochopí hned a bude řešit strasti i slasti novopečeného tatínka. „Miminka jsou neskutečně krásná a hodná. Skoro jsem zapomněla, jak malá po porodu jsou. Bylo zvláštní zase držet tak malé miminko v ruce. A přiznám se rovnou, že jsem je od sebe nerozeznala, jen podle rodičů,“ prozrazuje, jaké bylo natáčení s miminky seriálová maminka Eva Burešová. Pro tu její seriálový milý chystá překvapení v podobě svatby. Jenže uskutečnit ji není žádná legrace.

Klid nebude mít ani Erika v podání Kristýny Kociánové. Ta si na prsou hřeje hada – a pěkně mazaného. Simona (Monika Timková) má na Eriku spadeno a půjde klidně přes mrtvoly. „Ze začátku to vypadá, že je Simona ta pravá, kterou Erika hledala, ale je to všechno úplně jinak. Moc mě to baví hrát, a hlavně je co hrát. Simona má své tajemství, pracuje v azylovém domě, ale všechno je jen proto, že má v hlavě své plány,“ naznačuje Monika Timková. Nikdo tak v jejím okolí není v bezpečí.

Své záměry má i Diana Stránská (Markéta Hrubešová). Ze svých spárů nechce pustit Johna Linharta (Maroš Kramár), i když Eva Holubová coby Hana dělá vše pro to, aby ji od svého šéfa odehnala. Nic nepomůže a pomalu se schyluje k lásce jako trám. Hlavně ze strany Johna, který už v hlavě spřádá další plány a překvapení.

V hospodě bude doplňovat partu místních štamgastů Jiří Ployhar, který zaskočil za nemocného Leoše Nohu. Scenáristé ho povolali jako bratrance Libora Dolejše, který bude prudit a otravovat život Zuzaně (Eva Decastelo): „Rád vysedává po hospodách, a když byl Radek odeslán do léčebny, tak se své ženě ještě stihl pomstít a poslal jí do života právě Libora. Je stejný jako on. Moc toho nenapracuje a Zuzanu pěkně štve,“ prozrazuje Jiří Ployhar, který do party krásně zapadl.

3