Leoš Mareš na terasách Jízdárny roztančil i hradní ochranku

Jana Černá

Leoš Marteš a Ivo Velíšek | Foto: Alena Šulcová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Šéf Správy Pražského hradu Ivo Velíšek slavil narozeniny ve velkém stylu. Pozvané uvedl do varu moderátor Leoš Mareš, který byl na pódiu teras Jízdárny Pražského hradu ve svém živlu.

Hradní šéf si pozval na sklenku vína své kolegy a přátelé. Oslavě na terasách Jízdárny přálo příjemné počasí, a tak o tanec ani zábavu nebyla nouze. Velíšek si zábavu náležitě užíval společně s manželkou a dcerami.

Leoš Mareš | Foto: Alena Šulcová

 

 

Leoš Mareš na malém pódiu předvedl svoji show, kterou proložil vtipnými glosami. Nakonec se moderátorovi podařilo roztančit nejen gratulanty. „Vidím, že už tančí i ochranka, což by asi neměla. Jsem rád, že se dobře bavíte.“ Oslavenci věnoval Mareš píseň Být stále mlád, kterou kdysi nazpíval s Karlem Gottem. „Váš potlesk patří Karlovi,“ vzdal hold zpěvákovi.

Na konci moderace přislíbil přítomným dámám, že se s nimi rád vyfotí. Jestli to myslel s nadsázkou, je otázka. Každopádně fronta na selfie s jedním z nejoblíbenějších moderátorů nebrala konce stejně jako zábava, která se protáhla do pozdních nočních hodin.

2