Karlu Gottovi přeji vnitřní klid a nadhled, říká Alena Hájková na Frekvenci 1

Autor: Luboš Procházka, Frekvence 1

S Karlem Gottem při přípravách TV pořadu Sivestr na pláži | Foto: Fr. Jirásek
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Rádio Frekvence 1 přichystalo na pondělí slavnostní vysílání. A to ne ledajaké. Během dne v rádiu dnešnímu oslavenci pogratulí přátelé i kolegové Karla Gotta. Moderátor Luboš Procházka si do studia Frekvence 1 pozval také majitelku společenské agentury Alenu Hájkovou, kterou s tímto zpěvákem pojí nejen dlouholeté přátelství, ale také zajímavá spolupráce.

„Společně se známe asi 25 let“, říká Alena Hájková a pokračuje:“Naše kamarádství později přešlo v pracovní spolupráci. S panem Gottem jsem spolupracovala například na slavnostním otevřením Veletrhu hraček, či silvestrovském pořadu Silvestr na pláži, který odvysílala v roce 2011 TV Prima. V roce 2004 jsme spolu psali knížku O umění vycházet s lidmi, jak to vidí slavní““, vzpomíná majitelka agentury VIP osobnosti. Pro Alenu Hájkovou je tento den dvojnásobně radostný, protože spolu s Gottem slaví 16. narozeniny také její syn Kuba.

A co přesně přeje majitelka agentury VIP osobnosti Karlu Gottovi? Sledujte 14.7.2014 vysílání na Frekvenci 1 a dozvíte se více.