Rey Koranteng chtěl vydražit zámek, pak si to rozmyslel

Doplnit autora !!!

producentka Alena Hájková s moderátorem Reyem Korantengem | Foto: Fr. Jirásek
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

V pátek večer zahájil Rey Koranteng prestižním Zámeckým plesem při svíčkách plesovou sezónu. A ne ledajakou. Ne jen, že se na plese tančilo, ale také dražilo, hrálo casino, ale především se všichni skvěle bavili. K dobré náladě přispěli nejen hosté, ale také VIP osobnosti, které roztančily zámecký parket.

Zámek Berchtold hostil na této společenské akci zajímavé osobnosti. Ti přijeli především proto, aby podpořili dražbu pamětní medaile Heleny Vondráčkové. Ta byla této mezinárodně uznavané zpěvačce agenturou VIP osobnosti a Českou mincovnou udělena k jejímu letošnímu jubileu, padesáti let na scéně. „Jsem ráda, že moji nabídku Helena Vondráčková přijala a Česká mincovna ji s profesionálním umem zpracovala“, řekla autorka nápadu a pořadatelka celého společenského večera, Alena Hájková.

Na video z akce se můžete podívat zde: Video na Blesk.cz

Pozitivní atmosféru celému večeru dodal obraz ze drahých kamenů, mandala mistra Roberta Nevy.

Moderátor Rey Koranteng během večera přivítal významné hosty, například plastického chirurga Jana Měšťáka, či paní Elišku Coolidge, profesionálku ve světě etikety. Úvod patřil zpěvákovi Petru Kolářovi, který již během první písničky roztančil zámecký parket.

0