Hvězdy muzikálu Děti ráje opět spolu. Co chystají?

Alka Hájková

Tvůrci muzikálu Děti ráje | Foto: Alena Šulcová
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Souhvězdí Michal David, František Janeček, Zdeněk Barták a Sagvan Tofi opět září v muzikálu Děti ráje 2. Muzikálová show pokračuje, diváci se dočkají premiéry už letos v listopadu. Dnes se sešli tvůrci společně s herci, aby představili 2. díl tohoto úspěšného muzikálu. Hned při příchodu gratuloval svému kamarádovi Zdeňkovi Bartákovi k jeho nedávným 70. narozeninám hitmaker Michal David: „Zdenku, vše nejlepší k narozeninám, dárek mám pro tebe schovaný,“

Zdeněk Barták a Michal David | Foto: Alena Šulcová

Vraťme se k prvnímu velmi úspěšnému dílu. Děti Ráje napsal producent a autor Sagvan Tofi. Parta maturantů, na konci 80. Let, tráví svůj volný čas po diskotékách. Těm kralují velcí frajeři – „dýdžejové“ Tom a Stanley. Jen romantik Michal, který píše básničky a skládá písničky, se kolektivu vymyká a je terčem jejich posměchu. Michalovu lásku ke spolužačce Evě překazí intriky její kamarádky Kájiny. Po dvaceti letech se Eva znovu setkává se svou první velkou láskou Michalem a nekonečný milostný příběh se vrací v podobě sblížení její dcery Báry a Michalova syna Mickeyho.

„Producentsky je dvojka pro mě stejně náročná jako jednička,“ řekl pro VIPosobnosti.cz Sagvan Tofi. „Teď bude taková modernější, svižnější bude to větší show,“ dodává producent. V muzikálu se objeví jak tváře z jedničky, tak nové. Mezi nimi například Jan Kopečný nebo Ivana Jirešová. Oblíbeného herce Lukáše Vaculíka se jeho fanynky v pokračován již nedočkají.

Zdeněk Barták se Savanem Tofi

Naopak se můžou těšit na hvězdný tým, a to hudební skladatele Michala Davida, Františka Janečka a Zdenka Bartáka, kteří stojí za úspěšnými hity tohoto muzikálu. „První díl byl opravdu fenomenální,“ říká pro VIPosobnosti.cz Zdeněk Barták. „Věřím, že ten druhý bude stejně úspěšný. Spolupracuje na něm osvědčený tým, který je zárukou kvality i úspěchu,“ uzavírá skladatel Zdeněk Barták, který už teď chystá na leden koncert ke svému životnímu jubileu v O2 Universum.

0