Hvězdy i známé osobnosti přišly pogratulovat Aleně Hájkové

Autor: Alena Hájková, Foto: Mirek Malec

Alena Hájková a Karel Vágner/Foto: Mirek Malec
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Známé osobnosti dorazily popřát a zazpívat Aleně Hájkové, majitelce společenské agentury VIPosobnosti, k významnému životnímu jubileu. O krásnou atmosféru se podle serveru Novinky.cz společenského večera, který proběhl ve čtvrtek 6. února v restaurace Pod zámkem v Průhonicích, postarali svým vystoupením právě špičkový umělci.

Hned zkraje narozeninového večírku, který od začátku do konce moderoval Zdeněk Vrba, zahrál houslový virtuóz Pavel Šporcl několik skladeb nejen ze svého alba Sporcelain.

Dalším gratulantem byl Petr Kolář, který zazpíval i známou píseň z pera Karla Svobody Ještě, že tě lásko mám. Poté vystoupil trojnásobný „zlatý slavík“ Dalibor Janda, aby oslavenkyni zazpíval duet se svoji dcerou Aničkou, stejně jako píseň Kde jsi, kterou věnoval právě Aleně Hájkové. Dalším z gratulantů, který také navodil narozeninovou atmosféru, byl zpívající politik, milovník country a koní Petr Bendl.

Velkým překvapením večera byla zpěvačka Helena Vondráčková. Už první tóny její písničky Nemůžu bez tebe žít roztleskaly všechny přítomné hned při jejím příchodu. Hosté se však dočkali i hitu Dlouhá noc, která jako by předznamenala další pokračování tohoto večírku. V závěru večera pak zazpíval muzikant a producent Karel Vágner, a to píseň Jiřího Suchého Pramínek vlasů.

Narozeninových 50 svíček na nepřehlédnutelném dortu sfoukli spolu s oslavenkyní také další VIP osobnosti, které se tohoto příjemného večera zúčastnily – plastický chirurg, MUDr. Jan Měšťák, fotbalista Sparty, Martin Hašek, módní návrhářka Beata Rajská, hudební skladatel Zdeněk Merta, moderátor Rey Koranteng, generální ředitel Obecního domu Vlastimil Ježek, zpěvačka Iva Hajnová, starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký nebo majitel agentury Český slavík Jaroslav Těšínský. Narozeninovému večeru přihlížel také majitel zámku Berchtold s manželkou, nebo majitel největšího aquaparku v Čestlicích Pavel Sehnal.

Mezi dalšími hosty nechyběli ani Olda Havránek, osobní řidič Karla Gotta, nebo dvorní pianista našeho nejslavnějšího zpěváka Pavel Větrovec. Umělecký dojem celého večírku navíc dotvořila nádherná mandala umělce Roberta Nevy a obrazy nadané malířky Kláry Noskové.

Hosté si z oslavy narozenin majitelky společenské agentury VIP osobnosti odnesli také zajímavé dárky, které do tomboly věnovaly sklárny Ajeto, Preciosa-Vinolok, či luxusní kuchyně Nolte.

Článek z akce na Ahaonline.cz

0