Rey Koranteng vyměnil moderování za koloběžky

Autor: Alka Hájková

Rey Koranteng | VIPosobnosti.cz
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Moderátor hlavních zpráv TV NOVA, Rey Koranteng se přišel podívat na VIP tenis cup, který pořádala agentura VIP osobnosti jako host, protože tenis nehraje. V čem ale exceluje je badminton, jízda na čtyřkolce a jak předvedl, také na koloběžce.

Na koloběžce si vyjel na výlet s majitelem zámku a vrátil se doslova nadšený. „Bylo to moc příjemné. Krásná krajina a skvělá jízda. Dolů to byl pořádný sešup“, pochaloval si Rey Koranteng. „Já si rád zahraju badminton a když vidím, jak se tady všichni skvěle baví, mrzí mě, že tenis nehraju“, dodal moderátor. Už teď ale Rey Koranteng přemýšlí nad závody na koloběžce a těší se, jak si zahraje na zámku badminton.

Václav Vydra s Pavlem Větrovcem | Foto: Mirek Malec

Jízdu na koloběžkách si vyzkoušel také herec Václav Vydra, který si na tenis odskočil mezi dvěma představeními v divadle na Vinohradech. Herec je ale spíše zvyklí na jízdu na koních a na kole, ale tato sportovní disciplína se mu také zalíbila. „Škoda, že musím odjet na představení, rád bych tady s vámi zůstal a zahrál si tenis“, zalitoval Václav Vydra.

0