Karel Vágner oslavil své narozeniny. Jeden člověk na ní ale bohužel chyběl

Jana Černá

Karel Vágner | Foto: František Jirásek
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Jeden z nejúspěšnějších muzikantů, producent Karel Vágner slavil se svými přáteli. A nebyla to ledajaká oslava. Společně s ním se odvázal i Andrej Babiš, Heidi Janků, fotbalista Láďa Hruška a další gartulanti.

Karel Vágner, Heidi Janků | Foto: František Jirásek

Po celou dobu bylo stále co jíst a pít, takže zábava postupem času nabírala na obrátkách. Karel Vágner dokonce odhodil i sako, a to ve chvíli, kdy ho víru hudby vtáhl Petr Kolář. Samozřejmě nechyběl ani Standa Hložek, a tak Holky z naší školky na sebe nenechaly dlouho čekat. Ty rozdováděli bývalého premiéra i Heidi.

producentka Alena Hájková a Anderj Babiš | Foto: František Jirásek
Karel Gott a Karel Vágner | Foto: se souhlasem Karla Vágnera

Pro oslavence bylo velmi příjemné setkání s Jiřinou Bohdalovou, ale i Ivanou Gottovou. S Karlem Gottem spolupracova Karel Vágner téměř po celý jejich profesní život. „Karel pro mě byl a zůstal kamarád a obrovský profesionál,“ říkal vždy s nadsázkou oslavenec. Samozřejmě, že mu na oslově, ale i v životě Gott chybí. „Pokud jde o Karla, já si do dneška myslím, že byl mimozemšťan. Že ho vrátili zpátky, protože už tady byl dlouho. Jsem rád, že jsem žil v době Karla Gotta. „Kdyby byla v hudební branži vysoká škola profesionalismu, je jasné, že Karel by tam dělal rektora,“ vysekl Mistr basů Mistru kantilén poklonu.

Karel Vágner a Ivana Gottová | Foto: Franišek Jirásek

 

Popřát jubilantovi, který je stále ve skvělé formě přišla tak vdova, Ivana Gottová, která si společnost Karla Vágnera, Petra Koláře, Jiřiny Bohdalové i Dagmar Havlové skvěle užívala.

9