Karel Gott byl hostem koncertu Pocta Paganinimu

Autor: Petra Malá

doc. MUDr. Jan Měšťák a Karel Gott | Foto: Milan Ležák
Facebook
Twitter
WhatsApp
Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Koncert Pocta Paganinumu navštívil Karel Gott. V zaplněné Španělské synagoze zazněla Bachova a Paganinniho díla. Sál zaplnili jak čeští fanoušci vážné hudby tak ti zahraniční.

Ojedinělý komorní koncert, který představil opravdovou krásu trochu jinak, zahájil úvodním slovem plastický chirurg Jan Měšťák. „Nezapomínejme na krásná a milá slova, pohlazení, která jsou především pro ženy velmi důležitá. Věřte, ženy znám velmi dobře a vím, co je pro ně koření života“, řekl doc. Měšťák „Jsem rád, že zde mohu stát a být součástí koncertu .“, řekl doc. Měšťák.

Tento koncert vážné hudby v prostorách Starého města Španělské synagogy navštívil také současný velvyslanec USA Hynek Kmoníček s chotí, elitní chirurgové kliniky Esthé a další významné osobnosti.. Sám host Karel Gott si koncert užíval.

Karel Gott, producentka koncertu a Pavel Šporcl | Foto: Milan Ležák

Po koncertu protagonistům vyseknou velkou poklonu i Mistr Karel Gott, který už během koncertu obdivoval jednotlivé houslové party. Nejvíce se mu líbily skladby v tempu allegra. „Moc se mi to líbil celý koncert a do těchto prostor se tóny houslí velmi hodí“, pochválil koncert i atmosféru v synagoze Karel Gott.

Tento komorní koncert Pocta Paganninimu pro posluchače připravila agentura VIP osobnosti.

Na koncertě se podílela Česká mincovna a klinika ESTHÉ, děkujeme.

0