Utajená oslava Jiřího Krampola. Už jsem zase šťastný, říká oslavenec

Jiří Krampol s Monikou Kvasničkovou a Alkou Hájkovou/Foto: archiv VIPosobnosti.cz
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Herec, dabér Jiří Krampol se narodil 11. července 1938 na Žižkově. V útulné vinárně se sešel s kamarády, aby tady oslavil své 86 narozeniny.

„Tady jsem trávil své dětství a mládí,“ zavzpomínal pro VIPosobnosti.cz oslavenec. „Tady bylo tehdy spousta vyhlášených hospod. „Jsem už zase spokojený a šťastný. A to nejen proto, že tady mám kolem sebe lidi, které mám rád, ale taky proto, že už jsem venku z nemocnice. Byly to dlouhé dny, hodiny o samotě. Už zase jsem mezi lidmi tak, jako celý svůj život.“

 

Jiří Krampol v únoru na oslavě jubilea Alky Hájkové | Foto: Pavel Gwužd

Mezi gratulanty nechyběla například herečka Monika Kvasničková, kterou si diváci oblíbili například díky seriálu My všichni školou povinní. „Seriál v těchto dnech zase opakují. Ráda na něj vzpomínám, stejně jako na Prázdniny pod psa s Tomášem Holým,“ říká pro VIPosobnosti.cz herečka. „Jsem ráda, že jsem mohla Jirkovi popřát. Potkala jsem tady lidi, kteří Jirku podporují. On tak viditelně omládl a je zase šťastný,“ dodává cestovatelka, která delší dobu pobývala v Indii. A právě tato země ji sblížila se spisovatelkou Alkou Hájkovou, která také na oslavě nechyběla.

Oslava Jiřího Krampola | Foto: Monika Kvasničová

„Byla jsem překvapená, kolik přátel Jirky se zajímalo o Indii, moji rodnou zemi. Udělalo mi to velkou radost. S Jirkou se vídáme často, obdivují jeho elán, pozitivu, ale i vůli s jakou se občas musí poprat s osudem,“ říká Alka Hájková.

Oslava se nesla v klidném duchu až do pozdních hodin. Herec si vychutnával každý milý okamžik, gratulaci, ale i přátelé, který s ním jeho Den přišli oslavit.

0