Režisér Adamec řádil s dětmi v akvaparku

Autor: Alena Hájková

rodina Adamcova a Jakub Hájek/Foto: Mirek Malec
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Rodina režiséra Adamce už je zase kompletní, a tak strávila den v čestlickém aquaparku. Tobogány, skluzavky i vlnobití si užívaly především jejich děti Jasmínka (4) a školák Daník (7) s kamarádem Kubou (14). Během příjemného odpoledne, které pro ně ve spolupráci s čestlickým aquaparkem připravila společenská agentura VIP osobnosti, rodina navštívila saunový svět, kde ocenila nový redisign římských saun. Manželům Adamcovým se líbil nejen nový interiér, ale také intimita prostředí. Moderátorka tu navštívila také fyzioterapeuta, se kterým konzultovala své zdravotní problémy.

K rodině Adamcových se přidal také jejich kamarád, Kuba Hájek, který hraje studenta v oblíbeném seriálu Gympl. Protože si ale také zahrál v Cestách domů, měl si s režisérem Adamcem o čem povídat.

Protože se po operaci nemohla ještě koupat, seděla Jana Adamcová u bazénů s tobogány v županu a sledovala, jak její manžel, režisér Adamec, řádí s dětmi. „Jana se nevyhnula operaci páteře, která dopadla dobře. Už také moderuje zprávy, a já jsem tak mohl začít točit 6. sérii seriálu Cesty domů,“ vysvětlil režisér pro VIPosobnosti.eu. „Diváci se mají na co těšit, protože v jednotlivých rodinách nastanou velké zvraty,“ dodal. Režisér Adamec patří s rodinou ke stálým hostům aquaparku, natáčel tu také přímý přenos Silvestr 2011 s Karlem Gottem, Lucií Bílou a dalšími umělci.

0