Michal David roztančil i hrací automaty

Jan Čížek

Michal David | Foto: Jakub Hájek
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Přidat na Seznam.cz

Velkolepá párty se konala ve čtvrtek v casinu u Prahy. Večerem provázel Petr Rychlý, v pozdějších hodinách zazpíval Michal David. Zajímavé dary přinesla i půlnoční tombola.

Čtvrté narozeniny přišly oslavil známé osobnosti. Nechyběl Jiří Krampol, který dorazil v doprovodu Zuzany Bubílkové, ale ani Adriana Sobotová. Velmi svižné tempo dodal večeru moderátor Petr Rychlý. Hosté si večer užívali, měli radost, že už se opět můžou scházet. Jediným zklamáním pro ně bylo, že záhy po otevření velkolepého rautu došly ústřice. Přesto si pochutnávali na darech moře, sushi, ale i výtečných dortech, které pro ně hostitelé připravili.

Michal David | Foto: Jakub Hájek

Návštěvníci casina během večera netrpělivě očekávali vystoupení Michala Davida. Ten svými zaručenými hity roztančil nejen všechny přítomné u pódia, ale málem také automaty. Takovou energii vložil do svých písniček, jako například Colu pijeme Colu nebo Céčka. Svůj mini koncert zakončil jednou z nejoblíbenějších písní, Pár přátel stačí mít. Hitmaker je již na popové scéně více jak čtyřicet let. O jeho oblíbenosti svědčí i fakt, že ho během večera obdivovali především mladí lidé, kteří tančili do rytmu jeho písní a jejich texty znali zpaměti. „Teď odjíždím na Moravu a na Slovensko,“ řekl pro VIPosobnosti.cz zpěvák. „Chystám se na podzimní šňůru koncertů, už se moc těším“, dodal David, který ještě před tím stráví pár dní u moře. „Budou podzimní prázdniny, tak vezmeme Sebíka a na pár dní odletíme.“

Herec a moderátor Petr Rychlý provázel celým večerem, na jehož konci byla tombola. Velmi si přál, aby jednu z cen vyhrál Jiří Krampol. Což se ale nestalo. „Jsem tu dnes až do půlnoci, pak mě čeká další natáčení seriálu. Jsem rád, že už se můžeme opět zase scházet,“ řekla pro VIPosobnosti.cz.  hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě. Během moderování řešil Petr Rychlý i špatně zaparkované Ferrari, které překáželo neméně luxusnímu Mercedesu ve výjezdu. I takový byl večer, kde o zábavu, výhry ani prohry nebyla nouze.

0