Vyšehrad 2000 slavil v secesní perle Prahy narozeniny. Bohatý raut i osobnosti byly středem pozornosti

Alka Hájková

Catering Vyšehrad 2000 | Foto: Radek Kubíček
Facebook
Twitter
WhatsApp
Picture of Alena Hájková
Alena Hájková

Redaktorka

Luxusní delikatesy slavily v Obecním domě. Cateringová firma Vyšehrad 2000 oslavila 30. narozeniny. Nejen v této secesní perle Prahy připravuje své speciality. Ve středu se do Smetanovy síně na oslavu sjelo více jak 500 hostů, aby připili na kulatiny, ale i ochutnali skvělou kuchyni, kterou pro ně připravila právě oslavující firma.

Delikatesy firmy Vyšehrad 2000 | Foto: Pavel Gwužd

„Děkuji vedení Obecního domu, že nám poskytl tyto nádherné prostory pro dnešní večer zdarma. Když jsme začínali před třiceti lety, bylo to vše daleko jednodušší. I když na druhou stranu musím říct, že naše ceny jsou dnes srovnatelné, ne-li nižší než například v jižních Čechách. Mám radost, že se k nám po covidu vrací nejen zahraniční turisté. Určitě máme co nabídnout,“ říká pro VIPosobnosti.cz spolumajitel Vyšehrad 2000 Jaroslav Novák.

Jadran Šetlík, Vlastimil Ježek a Jaroslav Novák | Foto: Pavel Gwužd

Mezi vzácnými hosty nechyběl generální ředitel Obecního domu Vlastimil Ježek, který na úvod večera pronesl pár slov. “ Vítám vás ve Smetanově síni, která je známa především hudebních  produkcí klasické hudby, ale velmi flexibilní a dokáže nabídnout i takto příjemný rautový prostor.“

Hosté se skvěle bavili | Foto: Radek Kubíček

Generální ředitel také zavzpomínal na doby, kdy se v roce 1912 otevíral Obecní dům veřejnosti, psali se v médiích titulky například, že do Smetanovy síně se line smrad smažených řízků nebo, že diváky unavuje pach z kuchyně…. Po mnoha letech přišel Jarda Novák, spolumajitel Vyšehradu 2000, který si přál okénko na zmrzlinu. Dostal ho stejně jako bar nebo výčep. Musím říct, že vše provozuje naprosto skvěle.“  Oslavou provedl Alexandr Hemala. Ozdobou Smetanovi síně pak byl nejen samotný sál, ale také samozřejmě skvělý raut, kterým se Vyšehrad 2000 může právem pyšnit.

0