Společenská a mediální agentura

V roce 2003 založila Společenskou a mediální agenturu VIP osobnosti,
 v roce 2012 lifestylový magazín VIPosobnosti.cz.
Věnuje se etiketě, rozhovorům s osobnostmi různých profesí, je autorkou několika knih, produkuje prestižní společenské, kulturní a sportovní akce.

Narodila se v Dillí v Indii, žije v Praze. Spolupracuje s osobnostmi uměleckého i obchodního světa. Dále: Karel Gott, doc. MUDr. Jan Měšťák, Antonín Panenka, Rey Korantneng, Jan Čenský, Jiří Adamec, Felix Slováček, Karel Vágner, Michal David, Zdeněk Barták, Karel Svoboda a další…

MÉDIA
Rádi vám napíšeme a zveřejníme článek, který se týká vaší firmy, produktu tak, jak si přejete jej prezentovat. A to včetně fotogalerie z vašeho archivu.
Dozvědět se více
EVENT NA MÍRU
Kulturní akce na klíč. Vyslyšíme vaše přání. Firemní večírky, výstavy, besedy, mediální partnerství.
Mám zájem
PR ROZHOVORY A VAŠE IMAGE
VIP INTERVIEWS, VIP PODCAST, VIP VIDEO ROZHOVORY a mnoho dalšího.
MÁM ZÁJEM O PR
MEDIÁLNÍ OBRAZ
Každý z nás je originální a něčím zajímavý. Pojďme společně dát světu vědět, kdo jste nebo čím se vaše společnost zabývá.
Chci vědět více
Previous slide
Next slide

NOVINKY

Kniha vypráví i vtipnou formou autentické příběhy přátel a kolegů. Některé z nich dosud nikdy nebyly zveřejněny. Je doplněna nevšedními fotografiemi ze soukromých archivů.

Celý život žije v Česku přesto, že se narodila v Indii. Odtud si Alku adoptovali čeští diplomaté. Po mnoha letech se do své rodné země vrací. O svých zážitcích, ale i neobyčejném životě napsala knihu.

Slavnostní dort na společenské akci agentury VIPosobnosti.cz. Cukrárna SAINT TROPEZ, Praha

Ve Vídni bude 11. září hostem TALK SHOW Prague Cafe. S Jožo Kolářem si bude povídat o životě, o hudbě a  přidá i několik svých písní. U některých se rovněž doprovodí na klavír.

FOTOGALERIE